Jovana Janković i Saša Đorđević planiraju uskoro da počnu da žive zajedno u Beogradu, rečenica je koja je juče bila najčešća u estradnim kuloarima. Lepa voditeljka Televizije “Pink” zaljubila se u bivšeg košarkaša još dok je bila u vezi sa Željkom Joksimovićem.

Pošto je i Saša Đorđević u braku sa Sekom, sa kojom ima dve ćerke, par je rešio da krije svoju vezu. Ali bezuspešno jer ne kaže se džabe da se ljubav i kašalj ne mogu sakriti.

Jovana Janković od prvog dana demantuje da je zbog bivšeg reprezentativca raskinula veridbu sa Joksimovićem, a Saša Đorđević je za “Sportski žurnal” rekao da je sve što se piše o Jovani i njemu potpuno netačno i lažno. “Benigne fotografije i bombastični naslovi ne zaslužuju nikakav drugi komentar osim jednog, konkretnog - čista izmišljotina! Ne znam zašto, kome to treba i šta znači, ali sam siguran da je svima pomenutima u priči napravljena velika šteta i nepotreban nemir u životu!”

- Ni Jovana ni Saša nisu planirali da se desi to što se desilo. Jednostavno, zaljubili su se jedno u drugo. A ljubav je ko grom, ne bira gde će da udari! - objašnjava Jovanina drugarica, koja ni sama doskora nije znala šta se dešava jer je popularna voditeljka svoja osećanja krila od svih.


U medijima Jankovićeva i dalje negira da je u vezi sa Đorđevićem.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар