Poslednju priliku da u glavnom gradu isprate koncert popularnog britanskog sastava „Fejtles“ u utorak uveče u Beogradskoj areni iskoristilo je nekoliko hiljada mlađih sugrađana.

„Fejtlesi“ su nedavno na svom zvaničnom sajtu najavili da će se nakon turneje i promocije albuma „The dance“ povući sa scene, a za njihovu poslednju „turu“ Beograđane je zagrejao prestonički elektro sastav „Inje“.

Publika je umela da im zahvali na 15 godina dugoj karijeri i šest albuma i od početka do kraja koncerta Arenom je vladala euforija.

Svi su skakali i pevali sa energičnim Maksi Džezom, koji je u više navrata zahvaljivao fanovima na odličnom prijemu.

Koliko su članovi benda postali bliski sa ovdašnjom publikom, najbolje je opisala Sister Blis u izjavi povodom prošlogodišnjeg koncerta u Beogradu.

“Obožavamo nastupe u Srbiji, publika je čudesna. Prvi put kada smo dolazili 2004. bili smo impresionirani neverovatnom energijom srpske publike. Za razliku od većine drugih bendova koji, ne znam zašto, retko sviraju u istočnoj Evropi, mi volimo koncerte u ovom delu Evrope, jer je publika fantastična”, kazala je ona.

“Fejtles” su predstavili svoj novi album “The dance never end”, koji su objavili u znak zahvalnost fanovima, ali i kao oproštaj uz poruku svima da nastave da slušaju njihovu muziku.

Nizali su se i stari hitovi “Insomnia”, “What about love”, “We become one”, “I want more”…

“Ne mogu dovoljno da vam zahvalim za ovo veče. Uvek je zadovoljstvo svirati za vas. Neverovatni ste”, uzvikivao je lider benda.

“Fejtles” do 8. aprila očekuju gostovanja u Ajndhovenu, Groningenu, Briselu, Glazgovu, Londonu, Dubaiju. (Novosti)





Hmmm... Šta Vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар