Otac ukućanke koja je imala seks u Kući kaže da je ona za porodicu "mrtva", dok muž odbija da se pojavi u studiju.

Sudeci po najnovijim kolekcijama ovog proleca ce dominirati romantican stil odevanja. Floral print je neizostavan deo outfit-a ukoliko zelite da budete u toku sa trendovima.Veliki comeback ima i moda 70-ih, od cega apsolutno najveci ima visok struk, posebno na sorcevima. Od obuce su najaktuelnije platforme, na radost svih koje vole potpetice ali ne i neudobnost.

Marijana i Nemeš, prema pisanju domaće štampe, misle da njihova "akcija" pod jorganom nije emitovana na televiziji, ali se varaju. Prve burne reakcije na prvi seks u Kući Velikog Brata stigle su od oca i muža plavokose Šibenčanke.
"Od te večeri u 22 časa, Marijana je za mene mrtva. Tog mladića ni za šta ne krivim, ona je kriva i alkohol joj nije nikakvo opravdanje. Njena majka nije gledala snimak, ali ja jesam. Marijanin suprug je divan čovek, koji nije zaslužio ovakvo ponašanje od nje", rekao je Ivo za hrvatski "Story".



Inače, akteri trenutno najvrelije afere u rijalitiju razgovarali su dan nakon "akcije" pod jorganom, i obostrano zaključili samo to da "odavde nema nazad".

Marijanin suprug Ivan Čvrljak, pomorac trenutno na radu u inostranstvu, trebalo bi da se vrati u Hrvatsku za nekoliko nedelja, ali neće se izjašnjavati o njenom "vaćarenju" sa Beograđaninom Nemešom.

"Neću gostovati u studiju, ovim je naša saradnja završena", poručio je Ivan hrvatskim medijima. A da li je završen i brak sa Marijanom, sa kojom ima dvogodišnju ćerku, videćemo kada ona bude izašla iz Kuće.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар