Kao što je obećala, Zorica Dukić je uživo u programu otkrila odakle se ona i Tihomir Arsić poznaju i objasnila pred svima da je statirala u projektu „Šesto čulo“ , kao i da su ona i Tika jednom prilikom imali intiman razgovor, posle čega je ona shvatila da glumac hoće nešto više od nje:

- Bila sam statista u projektu „Šesto čulo“ kad mi je predloženo da dobijem jednu ulogu, doduše malu, ali meni značajnu. Bili smo u restoranu kod zajedničkog prijatelja, posle čega me je Tika vozio do mojih drugarica u Gavrila Principa. Imali smo intiman razgovor, posle čega me niko nije pozivao zbog uloge. Jasno je da je nešto hteo, ali nije dobio. Znam šta pričam i stojim iza toga - rekla je Dukićeva, dok su svi parovi ostali bez teksta.
- Zorice, tokom serijala nisam vozio, imao sam vozača. Nema potrebe da izmišljaš toliko. Ne želim da kažem ko je od mene tražio da budeš ubačena, jer ne želim čoveku da pravim probleme, ali ću reći u poslednjoj nedelji. Spremna si na sve, to se tako ne radi - vikao je glumac, dok je najskandaloznija devojka u rijalitiju dodala da ona nikada nije bila sa starijim muškarcem:
- Mogu da kažem šta hoću, jer je istina, a vi o meni ne znate ništa, niko me od vaših ne poznaje. Nikad nisam bila s osobom starijom od mene više od šest godina.
- Znamo oboje na koga mislim! Očito je Džimi bio vizionar kad je napravio pesmu „Zorka sponzorka“. Jer, ona sve govori! Imaš tate koji brinu o tebi, ali o tome ćemo tek pričati. Ne mogu da kažem ime čoveka koji je bio sa Zoricom, jer neću nikom da pravim probleme. Zorica nije naivna. Video sam s kim se druži, provodi vreme. To su muškarci mojih godina! – pričao je Arsić, a onda je ustala njegova supruga Jelena i obratila se prisutnima:
- Ne znam šta ti je motiv, što bar nisi rekla dok se nisam udala? Šta god da je bilo, Tika i ja se sigurno nećemo razići, jer se volimo. Nikog neću da bijem. To nisam radila ni pravim ljubavnicama, neću ni Zorici. Sa Zoricom sigurno ništa nije imao. A njoj je zasmetalo to što je on nije prepoznao, kao i što zna preko koga joj je nuđeno da dobije malu ulogu u projektu „Šesto čulo“ - bila je konkretna gospođa Arsić.
- Ja sam veran suprug, imam samo jednu ženu u životu i voleo bih da se ovde stavi tačka, jer mi treba energija da izdržim još četiri nedelje ovde - završio je glumac i izašao napolje kako bi zapalio cigaru.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар