Nakon što je legendarnoj pevačici Lepi Lukić pozlilo zbog svađe sa novinarkom Draganom Tripić, Era Ojdanić za „Alo!“ priča o tome kako je on upućen vrlo dobro u njena česta „predinfarktna stanja“! Folk pevač tvrdi da je pevačica težak folirant i da je iskoristila svađu s Tripićevom kako bi pridobila publiku.

- Ma ona se ponaša kao da sav narod mora da je češka po tabanima i ne kaže nijednu lošu reč za nju! Lepa je folirant kakav se još nije rodio! Četrdeset godina ona obmanjuje naciju, samo vrišti, plače i žali se! Ona svaki dan doživljava „predinfarktno stanje“, tako da to nije ništa čudno, a to je verovatno posledica kartanja i kocke! Gubi žena pare pa se zato potresa. Dragana je sjajna žena i novinar i vrlo dobro zna šta je igra i šou, a ova je lukava, pa bi verovatno volela da je u mrtvačkom sanduku iznesu, ne bi li pridobila sažaljenje! Ja se svaki dan upišam u gaće kada gledam „Dvor“ i vidim Lepu, tako da sam odlučio da ne pratim više! - rekao je pevač za naš list.

Cakana: Nasele su na igru produkcije!
- Ne pratim redovno „Dvor“, ali sam tu svađu delimično odgledala u pregledu dana. Verujem da je sve to bila igra „krunskog saveta“, na koju su obe nasele!

Milena Ćeranić: Ne želim da se mešam!
- Ne poznajem ih baš dobro, Dragana mi je samo poznanica i ne poznajem je dovoljno da bih znala kakva je osoba i kako se ponaša u svađama! Da ste me pitali za Ćemu, mogla bih da prokomentarišem, a ovako to je njihova stvar, koju će one same da reše. Ja ne želim da se mešam!

Vendi: Lepa je prevaziđen pevač!
- Dragana je dobar čovek i priča istinu. Nije nikakva tragedija to što je Tripićeva rekla i ne može niko da traje 100 godina! Lepa je obeležila neko vreme i sad je prevaziđena. Lepa je venčana za karijeru, ali faktor „vreme“ mora da shvati. Ljudi se ne sećaju šta su jeli pre dva dana, a kamoli koncerta Lepe Lukić! Nije trebala da shvati sve previše tragično! (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар