Školu koju je platio u „Farmi“, kada se opekao na zadnjicu Miloša Bojanića i bio izbačen zbog seksualnog uznemiravanja, Ivan Ivanović Đus naplatiće u prvoj sezoni „Dvora“!

Kako „Alo!“ saznaje, reper je najbliži osvajanju nagrade od 50.000 evra jer njegov rejting skače već nedeljama, pa je svake nedelje, osim onih u kojima je bio kralj i nije moglo da se glasa za njega, uvek u krajnjem zbiru on bio taj koji je osvajao najviše glasova publike. Ukoliko se tokom poslednjih nekoliko dana ništa drastično ne promeni, Đus će napustiti zdanje u Šimanovcima bogatiji za glavnu nagradu, a vrlo je moguće i još dodatnih 10.000 evra, koliko sleduje onome ko bude imao najviše zlatnika!
- Ivan je sve bliži pobedi u „Dvoru“! Poslednjih nekoliko nedelja ima ubedljivu prednost u glasovima u odnosu na sve ostale, tako da mirno može da čeka finale - otkriva za „Alo!“ izvor blizak produkciji „Pinka“.
Zanimljivo je i to da se sumnja da Đus trenutno ima i najviše zlatnika, što znači da će kuću u Šimanovcima napustiti sa zagarantovanom sumom od 10.000 evra.
- I sam Đus je pričao da je došao u posed oko 400 zlatnika koje je sakrio negde u dvorištu imanja. Pretpostavlja se da je za vreme svoje vladavine prošle nedelje maznuo poveću sumu, tako da se procenjuje da će u samom finalu broj njegovih zlatnika biti oko 1.000, što je daleko više od „plena“ ostalih takmičara - priča naš izvor. Kada je reč o plasmanu ostalih učesnika, najveću šansu da se nađu u velikom finalu pored Đusa imaju Danijel Pavlović, Joca Stefanović, Lepa Lukić i Bebi Dol.
- Danijelu Pavloviću je skočio rejting kada je ušao Bojanić, pošto je on bio jedan od retkih koji se sa njim nije sukobljavao. Zbog toga je realno očekivati da će Braćaline pristalice da glasaju za njega, što svakako garantuje dobar krajnji plasman. Bebi Dol i Joca Stefanović su pridobili simpatije publike zbog toga što su u korektnim odnosima sa svima, dok Lepa Lukić ima svake nedelje solidno glasačko telo i to će se bez sumnje odraziti na krajnji rezultat - zaključuje naš izvor.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар