Miloš i Maja su mi smestili hapšenje
Četvrtak - 03.03.2011
Za to što je u utorak ceo dan obijao pragove policijskih stanica i na kraju ipak bio nateran da napusti Srbiju za 72 sata i ne vraća se do septembra, Boki 13 smatra da može da zahvali dvema osobama - Maji Nikolić i Milošu Bojaniću.

Makedonski šoumen, koji se tokom jučerašnjeg dana povukao u ilegalu i izbegavao da daje izjave, odlučio je da ipak iznese sumnje da iza njegovog proterivanja stoji zavera.
- Ne želim da se oglašavam i da dajem izjave tim povodom. Još uvek sam u Beogradu, to je sve što vam mogu reći - rekao je Boki na početku razgovora da bi potom, na pitanje da li sumnja da ga je prijavio neko od neprijatelja iz „Dvora“ rekao:
- Sumnjam da Maja i Miloš imaju udela u celoj ovoj priči. Ali, zasad ne mogu ništa da dokažem. Moji advokati će raditi svoj deo posla, pa ćemo videti šta je i kako. Uskoro ću se oglasiti sa zvaničnom izjavom, zasad nemam šta pametno da kažem - konstatovao je šoumen i dodao da je kaznu odmah platio.
- Kaznu od 10.000 dinara sam odmah platio, ali ne mogu više ništa da kažem. Čim mi bude saopšteno šta smem da pričam, a šta ne, organizovaću konferenciju za štampu - rekao nam je Bojan.
Miloš Bojanić, koji doduše nije bio privođen, ali takođe ovih dana ima problema sa zakonom, nije bio preterano raspoložen za priču, dok je Maja Nikolić spremno dočekala Bojanovu izjavu.
- Čula sam da su ga uhapsili i baš mi je drago. Krivo mi je što nisam znala da nema boravišnu dozvolu, sama bih ga prijavila, verujte mi. Ja celog života pevam besplatno miliciji i vojsci i uvek sam za pravdu. Tako da - bravo, momci! Pravu stvar ste uradili. A njemu je bolje da ćuti i da se nabije u mišju rupu, jer našim ljudima u celoj Evropi stavljaju od dve do tri godine zabrane dok je on dobio samo šest meseci. Smatram da je to jako niska kazna za takav prekršaj - rekla nam je Maja.
Podsećanja radi, Bojan Jovanovski je pre dva dana priveden u stanicu policije zbog toga što nije imao prijavu boravka, posle čega mu je izrečena kazna od 10.000 dinara, naloženo mu da u roku od tri dana napusti Srbiju i izrečena mu zabrana ponovnog ulaska u trajanju od 6 meseci.

Tanja Vojtehovski: Boki nastavlja sa svojom emisijom
Uporedo sa vešću da Jovanovskom preti deportacija u Makedoniju, postavilo se pitanje šta će biti sa njegovom emisijom koja se emituje na Televiziji „Pink“, a koja se snima u studiju u Beogradu. Tanja Vojtehovski, potpredsednik kompanije „Pink“, objasnila nam je da će se Bokijeva emisija snimati i emitovati, ali sa malim izmenama.
- Boki će snimati svoje emisije u Makedoniji, pošto i tamo imamo naše studije za „Pink 15“. Jedina razlika će biti u tome gde se emisija snima i ništa više - rekla je Tanja za „Alo!“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар