Da li zato što se u Srbiji sve sam uspeha prašta, zbog toga što im se nisu slegli utisci ili iz nekog trećeg razloga, tek niko od superfinalista „Dvora“ nije se pojavio na žurki na kojoj je reper Ivan Ivanović Đus slavio pobedu u rijalitiju.

Uprkos tome što su svi ostali, sada već bivši, stanovnici imanja u Šimanovcima došli da proslave trijumf repera, odsustvo Lepe Lukić, Nine Vorkapić, Nemanje Nikolića, Bebi Dol i Danijela Pavlovića bilo je primetno. No, to nije omelo bilo koga od prisutnih da uz obilje alkohola i pesme Milene Ćeranić i Ćeme uživa u provodu.
Đus, koji se najduže zadržao u studiju jer je davao brojne intervjue, poslednji je došao na žurku u beogradski klub „Teatro“, držeći se za ruku sa devojkom Danijelom, koja je ponosno išla pored svog dečka, uz koga je bila i u danima kada nije bio „težak“ 60 000 evra. Pravo veselje je počelo po njegovom dolasku, a već posle nekoliko čašica alkohola zaigrali su i počeli da se grle čak i oni koji nisu bili u najboljim odnosima. Tom prilikom nisu obraćali pažnju na okupljene paparace, pa je tako tamnoputa Manel Jelić tokom igranja sa novinarkom Draganom Tripić pokazala da voli crni čipkani veš, dok je Fiko pokazao da je ljubitelj vina jer čitave večeri nije iz ruke ispuštao čašu koju je redovno dopunjavao.
Boki 13 je kao i uvek mamio poglede, kako muškaraca tako i žena, pa se u kratkom šorcu i mrežastim čarapama uvijao oko ograde separea i „zavodio“ masu, a potom sišao i do bine gde je otpevao nekoliko pesama. Pobednik „Dvora“ nije odoleo da se ne pridruži svojoj kraljici iz rijalitija, pa je sa Bokijem zapevao pesmu „Čik pogodi“, što je atmosferu dovelo do usijanja, a takvo raspoloženje potrajalo je do pred zoru, kada su, neki samostalno, a mnogi naslanjajući se na prijatelje da ne bi pali, napustili klub.

Izostali: Imali smo druge obaveze
Danijel Pavlović
- Zaista nisam imao snage da idem na neku proslavu. Ja sam sa svojim prijateljima i porodicom otišao kod sestre u kafić i tamo smo pričali o svemu što se dešavalo.
Nina Vorkapić
- Žao mi je što nisam bila sinoć na žurki. Jutros su mi u „Jutarnjem programu“ prepričali kako je bilo, ali zaista nisam mogla jer su mi tu bili mama i brat, koji je još mali. Želela sam da budem sa njima.
Lepa Lukić
- Ma ja sam bila mrtva umorna. Familija me je čekala da se ispričamo, a i ujutru sam ustajala rano za emisiju.
Bebi Dol
- To nije bila obavezna žurka već privatna i ja sam okvirno i neformalno dobila poziv. Verujte da sam imala neke druge planove. Na zvaničnu žurku ću sigurno otići.

Stojan slavio bez Nine!
Mlada manekenka Nina Vorkapić nije imala vremena da preksinoć proslavi svoj i Đusov uspeh, ali i da razreši misteriju da li će ona i MC Stojan konačno započeti tu emotivnu vezu o kojoj su toliko pričali.
Razlog za ovo je, kako se pretpostavlja, taj što je Nina bila u prilično pripitom stanju još kada je došla u studio, te su njeni bližnji u dogovoru sa njom odlučili da je bolje da ode pravac kući.
- Nina je morala da ode, tako da smo naše viđanje i razgovor o svemu odložili za danas. Ne brinite, bićete upućeni o ishodu - rekao je Stojan za naš list.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар