Kad nema Đanija, konobari kolo vode, a bogami i ljubav! Tako je jedan od članova osoblja pre dve večeri u vili rijalitija „Parovi“ uspeo da se posle napornog dana malo i relaksira uz svesrdnu pomoć Ćurčićeve pratilje, koja je, ako je verovati iskazima učesnika, imala „puna usta posla“!

Iako je ostala bez partnera sa kojim je ušla u vilu, Ivana Milunović ne gubi vreme, već je Đaniju vrlo brzo našla zamenu, i to konobara Vladu, s kojim je pre neko veče imala oralni seks. S obzirom na to da su intimni trenutak proveli u garderobi, gde nema kamera, niko verovatno ni ne bi znao za njihovu indiskreciju da neko od ukućana nije slučajno ušao i zatekao Ivanu s „punim ustima“, što je kasnije potvrdila i njena „partnerka“ Dragana.
- Bio je seks sinoć između kume i Vlade konobara. U garderobi ima mesta gde kamera ne snima, ja sam joj oslobodila garderobu kako bi mogli da se osame. Niko nije ni posumnjao do trenutka dok neko nije ušao tamo i zatekao Ivanu sa „punim ustima“. Šta ćeš! Takva je ona! – pričala je Banićeva, ne naglasivši da li su joj usta bila „puna“ tokom rada ili kao rezultat učinjenih napora.
Ono što celu situaciju čini još zanimljivijom jeste činjenica da je Đanijeva partnerka naširoko pričala kako ima dečka koji je čeka i koji zna da ona sve radi kako bi podigla gledanost. Pošto je osim gledanosti očigledno podigla još nešto, ostaje nam nepoznanica kako će se kod njega opravdati i da li će on imati razumevanje za to. Inače, Ivana Milunović se nekoliko večeri pre toga ljubila u bazenu s konobarom Mišom i komentarisala je da je preterala, jer joj se više sviđa Vlada, kog je ovog puta i „isprobala“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар