Ivan Ivanović Đus pobednik je prvog serijala „Dvora“. On je uspeo da osvoji 50,69 odsto glasova publike i inkasira 60.000 evra. Pedeset kao glavnu nagradu i deset hiljada evra koje je osvojio zato što je imao najveći broj zlatnika, čak 344.

Đus kaže da ga je, nakon mnogobrojnih padova u životu, bog najzad pogledao i da će pare mahom uložiti u porodicu i putovanja.

Kako se osećate kao pobednik?

- Prioritet mi je sve vreme bio da ostanem maksimalno smiren i da zadržim samokontrolu. Da ne dozvolim da me išta promeni, imao sam nekih sitnih grešaka kada sam dopustio da neki ljudi utiču na moje mišljenje, ali ne postoji ništa krupnije.
(...)

Da li ste bežali od nje zbog devojke Danijele?

- Ne, nemam ja šta da budem suzdržan. Neki su od starta počeli da igraju igru muvanja po rialitijima, a meni je to bezveze. U startu time pokažeš slabost. Mnogi su se udruživali, a ja sam se pitao zašto su ušli unutra ako nisu dovoljno jake individue da opstanu sami.

(...)

Na šta planirate da potrošite nagradu?

- Imam 29 godina i sve što mi se dešavalo do sada nekako dođe do vrhunca i odmah padne. Imao sam 20 padova i uvek sam se dizao sam. Mnogo mi je drago što sam dobio duplu nagradu. Bog me je pogledao! Novac ću rasporediti. Za razliku od kolega, ja ne bacam pare na pesme. Pišem ih sam, muziku rade drugari, a studiji su jako skromni. Na album neću dati pare. Voleo bih da posetim svaki grad gde imam publiku, bilo gde na svetu. Ne bih da pričam unapred neke stvari, ne bih da kažem tačno šta ću uraditi, pvo ću uraditi sve što planiram pa ću vam onda pričati o tome.

Da li planirate zajednički život s devojkom Danijelom?

- Pa da, novac ću uložiti u porodicu, a voleo bih i negde da otputujem. Ne volim da pričam o Danijeli. Ona je devojka koja je deo mog privatnog života. Nikada nećete videti naše zajedničke slike. Nju čuvam daleko od očiju javnosti. Svakako da planiramo mnogo toga zajedno. Ako me pitate, bićemo mi srećni, biće nama lepo!

Intervju u celosti možete čitati u štampanom izdanju "Blica nedelje" od 13. marta 2011. godine.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар