Pompa koja se podigla posle njegovih antisemitskih izjava i potencijalna tužba zbog govora mržnje je izgleda toliko izazvala ogorčenost kod Miloša Bojanića da hoće da se odrekne pravoslavlja. Braćala planira ovakvu drastičnu životnu promenu jer, kako kaže, niko ne reaguje kad se njegova vera blati.

- Razmišljam da promenim veru, ali zaista. Jer, moju svako može da pljuje, vređa, govori šta hoće i gde hoće i nikom ništa - izjavio je Bojanić za „s medija“ portal, ne rekavši čiju će veru uzeti.
Pobednik „Farme“, protiv koga je javno tužilaštvo pokrenulo istragu zbog antisemitskih izjava kada je u rijaliti programu „Dvor“ rekao da ne voli Jevreje, ponovio je da „možda mrzi dva Jevreja“, ali i da dobro poznaje zakon, tako da ne može biti optužen za izazivanje verske mržnje.
- „Pink“ ne treba mene da štiti, jer ja nikada nisam rekao da nekoga mrzim. Samo sam rekao, citiram: „Kako da ih volim posle svega što su uradili...“ Kako bre da ih mrzim? To su naši stradalnici, braća, Avramovi sinovi. Mogu da ne volim možda dva Jevreja na svetu, to niko ne može da mi brani, ali je van pameti reći da ih ja mrzim. Znam ja zakon, a član 317 Krivičnog zakonika koji se odnosi na taj „govor mržnje“ kaže da bi se podigla optužnica protiv nekoga, prvo mora da se utvrdi njegova krivica, a prema tom članu, krivice nema - ubeđen je Bojanić, koji je takođe dodao da, bez obzira na to što je medijima stiglo saopštenje da su on i Maja Nikolić do daljeg zabranjeni na „ružičastoj“ televiziji, njemu to niko nije saopštio.
- Niko me sa „Pinka“ nije obavestio da sam nepoželjan, odnosno da mi je zabranjeno gostovanje u emisijama. Zbog toga sam potpuno ravnodušan - kaže Miloš, koji je prokomentarisao i Firčijevo nedavno gostovanje u emisiji kod Ognjena Amidžića.
- Obično zlikovci i budu nagrađeni. Protiv njega podnosim novu tužbu za nanošenje telesnih povreda, koju ću pridodati onoj staroj, već podignutoj. Osim Firčija, tužio sam i Zoricu Brunclik i Dragana Marinkovića Macu, a protiv Đusa nisam još povukao tužbu, videću šta ću, njega treba samo žaliti, ništa više - rekao je tom prilikom Miloš Bojanić.

Maja Nikolić: Ja sam ponosna Srpkinja!
Za razliku od svog dojučerašnjeg saborca Miloša, koji je izjavio da razmišlja da se odrekne pravoslavlja, Maja Nikolić kaže da se ponosi svojom verom.
- Ja sam ponosna Srpkinja i ponosna sam na svoju veru. Nikada je ne bih promenila. Ne razmišljam u tom pravcu, niti ću - rekla je Maja za naš list.

U koju će veru Braćala?
1. Judaizam 33%
2. Sajentologija 25%
3. Islam 11%
4. Budizam 13%
5. Katoličanstvo 18%

1 U znak iskupljenja zbog svega ružnog što je izrekao na račun Jevrejske zajednice, realno je očekivati da Braćala zatraži oprost i priključi se upravo ovoj religiji.
2 Ukoliko se Bojanić priključi ekipi poznatih sajentologa, moći će sa Tomom Kruzom da šopinguje u „Hugo Bosu“, kao i da njegovoj ćerkici Suri obećava najskuplji donji veš, kao što ima običaj da obećava.
3 Neke od obaveza svakog muslimana su molitva pet puta dnevno, post u mesecu ramazanu i davanje milostinje, a pošto Miloš ističe da ne puši i ne pije, te da je human i disciplinovan, mogao bi da bude uzoran vernik.
4 U skladu sa jednim od načela budizma, da loša i nepovoljna dela koja činimo nisu posledica naše zle prirode već neznanja, Bojanić bi spas mogao da pronađe upravo u ovoj religiji.
5 Jedinstvena prilika da papa dobije poziv da bude specijalni gost u čuvenom letnjikovcu u Baošićima kao Bojanićev duhovni vođa, ukoliko odluči da se prikloni katoličanstvu. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар