Ivana Milunović završila u bazenu sa konobarem, Aleksandra Tidorović u prisnoj igri sa Peđom D Bojem, Danijel i Kristina sve bliži jedno drugom

Na ekranu televizije Happy, u rijalitiju Parovi svakodnevno gledamo ono što nam se dešava u životima, ili u komšiluku. Svađaju se, mire, praštaju, ogovaraju, varaju...
- Imam nekog napolju, to mi je sigurna priča – rekla je Ivana Milunović Peđi. Ušla je u šou sa bivšim fubalerom Ćurčićem, mazila se sa Milošem Vukovićem, a u bazenu je završila sa konobarom. Ljubili su se dugo, u vodi, naočigled svih i pred kamerama. Boravak u zatvorenom prostoru pokazao je i da se ljuti neprijatelji približavaju jedan drugom. Aleksandra Tiodorović, devojka Džimija Barke brzo je zaboravila žučnu prepirku sa Peđom D Bojem, pa je igrala prljavi ples sa ovim muzičarem. Džimi Barka je sve posmatrao i ništa nije rekao.
Danijel Đurić se napio, bio je veoma smešan, ljubio je sobarice, ali je onda došao do Kristine Spremo i nju ljubio.
- Ona je moja devojka – govorio je pripiti Danijel, dok su mu se smejali Boban i sobarice.
Peđa D boj, koji je video da od Karoline nema vajde, okrenuo se sobaricama. Jednu je doveo do kreveta, grlio je, ljubio joj ruku.
- Dođi da vidiš moj krevet. Možeš da sedneš, ili legneš, kako ti se više sviđa – rekao joj je Peđa.
Ona se nećkala, sela, pa ustala. Brzo su se vratili u dnevnu sobu. Peđa joj je napravio ružu od salvete i od sobarice Vivijen je dobio poljubac.




Izvor: iYupi

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар