Pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović (37) “zakucala” je na jučerašnjem saslušanju u Višem sudu sama sebi optužbu izjavom da joj je deo novca od prodaje fudbalera FK Obilić ipak uplaćen na tuđi račun, saznaje “Alo”.

Iako je ranije negirala bilo kakve zloupotrebe prilikom prodaje fudbalere “vitezova”, folk zvezda je na jučerašnjem kratkom saslušanju potvrdila iskaz Jovana Dimitrijevića, bivšeg sportskog direktora FK Obilić, u kojem je naveo da je po njenom nalogu, na svoje ime, otvorio račun u Eksim banci.
Osumnjičeni Dimitrijević je ranije ispričao da je sa Cecinim advokatom otvorio račun, koji nije služio za uplate od prodaje fudbalera Obilića, već da je jedna medijska kuća iz Grčke uplatila 250.000 maraka za prava za prenošenje utakmica “vitezova” 2000. godine. On je tada rekao i da je taj novac podigao i odneo ga u blagajnu Obilića.
Kako “Alo!” saznaje, istražni sudija Branislav Pantelić juče je tokom petnaestominutnog saslušanja Ceci i Dimitrijeviću predočio razlike u iskazima, nakon čega je pevačica stala u zaštitu bivšeg funkcionera “vitezova”, potvrđujući njegovu odbranu.
Po izlasku iz sudnice, Ceca je Dimitrijevića poljubila u obraz, a onda žurno napustila Palatu pravde u pratnji telohranitelja i advokata Aleksandra Aleksića, koji u Hagu zastupa Nebojšu Pavkovića i Stojana Župljanina. Poznata pevačica nije želela da daje izjave nakon saslušanja, a njen telohranitelj je odgurnuo novinare koji su hteli da joj priđu.
Cecin dolazak izazvao je juče pometnju među pristalicama organizacije “Obraz”, koji su se gurali da uđu u sud. Iako su žurili na suđenje vođi “Obraza”, njihove pristalice nisu se bunile kada se Ceca progurala kroz gužvu, a onda preko reda ušla u zgradu. Za vreme njenog saslušanja, prilaz sudnici je čuvao njen telohranitelj i sudski stražar.

Osumnjičeni
Dimitrijević i Dragiša Binić su osumnjičeni da su umešani u nezakonitu prodaju igrača Milana Obradovića ruskoj Lokomotivi za tri miliona dolara, od kojih Obiliću nije uplaćen ni dinar.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар