Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, ostaje u Srbiji. Iako ga je je pre nekoliko dana zbog neprijavljenog boravka sudija za prekršaje kaznio sa 10.000 dinara i proterivanjem i zabranom dolaska u Srbiju narednih šest meseci, odluka se promenila. Kako nam je sam potvrdio, Boki je sredio papire i do daljnjeg ostaje u zemlji koju, kako kaže, mnogo voli.
- Nisam pravnik i ne umem da objasnim, ali istina je da imam novo rešenje i da ne moram da napustim zemlju. Sve što se dešavalo je bio nesporazum, greška i ne bih znao kako to da nazovem. Platio sam kaznu u iznosu od 10.000 dinara i sada je sve u redu. Ovaj slučaj završavam sa rečenicom ostajem u Srbiji, ja volim Srbiju - objasnio je za “Blic“ Boki 13.

On je izuzetno zadovoljan našim pravnim sistemom koji mu je omogućio da ne bude proteran iz zemlje, već da nastavi sa radom.

- Prijavljen sam i sada je sve Ok. Zahvaljujem se organima u Srbiji koji su mi izašli u susret i još jednom pokazali da je Srbija otovorena za punu saradnju sa strancima - priča Boki.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар