Reper MC Stojan iskoristio je priliku koja mu se ukazala, kada je ostao sam sa manekenkom Ninom Vorkapić, da je dobro izvaćari, što njoj nije preterano smetalo.

Naime, posle silnih svađa koje su se u toku večeri izdešavale, kraljica Maja Nikolić pozvala je seljane na žurku u džakuziju, ali su se odazvale samo manekenka, Urška i Stojan. Oko pet sati ujutru slovenačka voditeljka je odlučila da ode na spavanje pošto je nestalo vina, a ovonedeljna gazdarica je odmah iskoristila priliku kako bi provodadžisala između dvoje mladih.
- Ostanite vi, ljubite se, mazite se. Evo, ja neću da vas gledam, ali hoće nekoliko miliona ljudi - rekla je Maja, posle čega se povukla u svoje odaje.
Ove reči kao da su okuražile mladog repera, te je počeo sve intenzivnije da vaćari i ljubi po vratu Ninu, koja je na početku delovala vrlo hladno, ali se vremenom opustila i u nekoliko navrata mu uzvratila poljupcima u vrat i naslanjanjem na njegove grudi i češkanjem. Iako je sve ukazivalo na to da će se desiti nešto više, dvoje dvorana su ubrzo završili svoju razmenu nežnosti, između ostalog i zbog toga jer ih je Lana u nekoliko navrata podsetila da ona ne može otići na spavanje dok oni ne napuste kraljeve odaje.
Nina je pre tri dana uživala u vodenoj masaži sa Đusom, koji je tada bio kralj. Očigledno da bivšoj kraljici nije bitno ko je, sluga ili kralj, bitno je da voli mehuriće...

Nina: Kravo! Mika: Jadnice!
Samo dan je bio dovoljan da se kraljevstvo u Šimanovcima podeli u dva klana, za i protiv Miloša Bojanića. Tako je nakon sukoba Braćale i Ćeme, manekenka Nina Vorkapić stala na kraljevu stranu, a Mika Kostić na pevačevu.
Nina: To što je Ćemo uradio bilo je izuzetno ružno i nevaspitano.
Mika: Aj‘, sedi!
Nina: Neću da sednem! Ko si ti da meni govoriš da ja sednem.
Mika: Čovek je u bolnici, imaj malo poštovanja, bre.
Nina: Imam poštovanja, rekla sam da mi je žao!
Mika: Nije ti žao! To je moj prijatelj i ne dozvoljavam da tako pričaš o njemu!
Nina: Žao mi ga je, ali ono što je ovde uradio sa krompirom je osnovno nevaspitanje i da je to pokazao prema nekom drugom ovde, bio bi ispljuvan, a pošto je Milošu, to je drugačije!
Mika: Alo, devojko, sedi tu!
Nina: Ja za razliku od tebe mogu da zauzmem stav, „devojko“! M‘rš, kravetino jedna!
Mika: Svi smo svesni da tebi, devojko, nema pomoći! Jadnice!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар