Nakon najave novog albuma i izlaska u javnost nakon duge pauze, Milan Stanković je na svom fejsbuk profilu uputio reči hvale Jeleni Karleuši: "Zna se ko je u Srbiji najbolji, a ko nešto glumi i umišlja…. Jelena Karleuša je prava diva!"


Ovom prilikom Milan je očigledno rešio da se zahvali Jeleni Karleuši za svu podršku koju mu je pružila i na savetima da treba da napusti 'Grand' i "ode od Saše Popovića koji samo iskorišćava Zvezde Granda". Svima je poznato da u prvobitnim planovima Jelene Karleuše duet Insomnia je trebao da sa njom otpeva upravo Milan Stanković, ali zbog protivljenja čelnih ljudi Granda, duet je otpevala sa Mirzom Hamzićem. Ukoliko Milan uspe da reši sukob sa čelnicima Granda, ostaje da vidimo da li će Jelena Karleuša i Milan Stanković snimiti duet na njihovo, ali i zadovoljstvo brojnih fanova.
Inače, svi oni koji nisu imali priliku da vide i čiju kako 'Diva' stiže u Novi Sad, na svoj nastup, evo malog podsećanja: "Moj suprug voli kada sam obučena provokativno, jer zna da je sve ovo šoubiz. Eto, Duško mi kaže da sam u poslednje vreme nešto zakopčana, pa sam specijalno zbog njega večeras obukla ovaj triko! Nemam ništa ispod bunde…" rekla je Jelena i otišla na binu, a mama Divna je od sreće i pokušaja da 'vokalno' isprati ćerku, ostala bez glasa... Kako će se Milan snaći u duetu sa JK, ostaje da sačekamo i vidimo, a i čujemo. Šta vi mislite, kako će taj miks zvučati? (Poznati.info)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар