Porodica, prijatelji i saradnici estradnog menadžera Velimira Nikšića Nikše, među kojima su Miroslav Ilić, Goca Tržan i grupa “Legende”, poslednja tri dana su u panici jer se vlasniku “Taš estrade” od utorka pre podne gubi svaki trag, a ljudi bliski njemu sumnjaju da je reč o otmici!

- Niko ne zna šta se dešava i gde je Nikša mogao da nestane, ali da je stvar ozbiljna, shvatili smo kada se treći dan nikome nije javio, ne pojavljuje se ni kod kuće ni na poslu, a svi mobilni telefoni su mu isključeni. Ni najbliži članovi porodice ne mogu da stupe s njim u kontakt, pa su počeli da sumnjaju da je reč o otmici. Međutim, kako se do jučerašnjeg dana niko nije javio sa bilo kakvim zahtevom za otkup, ni oni više ne znaju šta da misle. Ovo uopšte ne liči na njega, uvek je bio odgovoran i ne verujem da bi dozvolio da njegovi prijatelji danima strepe zbog toga što ne mogu da stupe u kontakt s njim - priča za “Alo!” izvor blizak Nikšiću, koji je insistirao na anonimnosti.
Informaciju da je poznati menadžer nestao potvrdio nam je i njegov prvi saradnik Miroslav Ilić. On je rekao da je sve vreme pokušavao da pozove svog menadžera, ali da je na sva tri broja bio nedostupan.
- Zvao sam ga, ali na sva tri broja telefona je nedostupan! Mnogo se brinem za njega i nadam se da je sve u redu - kratko je rekao vidno potreseni Ilić.
Pošto je u poslednje vreme Nikšić bio najviše okupiran pripremom sutrašnjeg koncerta grupe „Legende“, s kojom dugo sarađuje, pozvali smo Dašu, koji nam je bacio novo svetlo na čitavu priču.
- Ne znam šta se dešava niti gde je Nikša! Nestao je u utorak, bukvalno pet dana pred naš koncert u Centru “Sava”, za čiju je organizaciju zadužen. U utorak ujutru je imao sastanak u Centru “Sava”, a ja sam posle toga došao kod njega u kancelariju po neke karte i čekao ga do pola dva. Pošto više nisam mogao da čekam, otišao sam, a poslednji put smo se i čuli u utorak, sada su mu svi telefoni isključeni. Video sam se u sredu s njegovim sinom i ni on ne zna gde je Nikša, niko od članova porodice ne zna šta se dešava. Koliko je meni poznato, nije imao nikakvih problema, on je miran čovek, iza sebe nema nikakvih skandala, a nije bio ni bolestan, tako da mi stvarno nije jasno šta je moglo da mu se dogodi. Takođe, nije imao auto, pa je potpuno nepoznato kako je ispario iz Centra “Sava” - rekao je Daša za “Alo!”.
Iznenađujući podatak u celoj priči je taj što su nam u MUP Srbije, kada smo pozvali da vidimo dokle je stigla istraga, saopštili da im nije prijavljen nestanak poznatog menadžera. U pokušaju da saznamo zašto porodica nije prijavila ovaj slučaj, probali smo da kontaktiramo sa članovima Nikšićeve porodice, međutim, oni nisu bili dostupni za bilo kakav komentar.

„Taš estrada“: Očekujemo Nikšu svakog trenutka!
Kako bismo saznali nešto više o nestanku Velimira Nikšića Nikše, redakcija našeg lista kontaktirala je sa njegovom menadžerskom firmom „Taš estrada“, u kojoj su nam rekli da je odsutan, kao i da ga svakoga trenutka očekuju.
- Nikša nije tu. Očekujemo da se pojavi svakog trenutka - bilo je sve što je rekla za „Alo!“ nepoznata ženska osoba. Kada smo im saopštili da imamo saznanja da je nestao, njegova saradnica nam je spustila slušalicu.

Goca: Ne želim da nanosim bol Nikšinoj porodici!
Goca Tržan, još jedna saradnica menadžera Velimira Nikšića, rekla je da ne želi da nanosi bol Nikšinoj porodici svojim izjavama.
- Nemam komentar zato što poznajem Nikšinu porodicu i ne želim da im nanesem bol svojom izjavom - izričita je bila Goca u razgovoru za naš list.

Tri decenije rada sa zvezdama
Nikšić u estradnim krugovima važi za mirnog čoveka i izuzetnog profesionalca, koji za više od tri decenije rada nije imao nijedan sukob sa saradnicima. Ostao je upamćen i po koncertu Latoje Džekson, koji je sredinom osamdesetih organizovao u Centru „Sava“. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар