Manekenka Kristina Spremo, devojka Danijela Đurića, dobila je napad gušenja jer joj ostali ukućani nisu dali dovoljno prostora u igrici „Hepivizija“.

Tokom igre jedna polovina učesnika rijalitija „Parovi“ je pevala, druga je bila u žiriju, a manekenka je dobila ulogu posmatrača. Nju je to dovelo do nervnog sloma, počela je da se guši, da plače, čak je i lekar morao da reaguje.
na. Svi učestvuju u igri, a ja treba da budem nemi posmatrač. I sad svi gledaju mene kao neku budalu retardiranu. Moja inteligencija ne dolazi do izražaja. Svi su pametni, a ja sam ku*ac od ovce! Ovde nemam čime ni nokte da zalepim! - žalila se svom dečku Danijelu i rekla mu je da hoće da izađu iz kuće jer je rijaliti počeo da je guši.
- Nisam se gušila dve godine, ovde mi se dešavaju grozne stvari. Svi će mi se smejati. Stalo mi je do mog ponosa, a ovde ispadam budala. Diskriminišu me kao da sam retardirana. Neću više ni u čemu da učestvujem. Hoću kući, smesta ćemo izaći. Potpuno sam neshvaćena ovde. Guši me rijaliti - rekla je pevačeva lepša polovina. U trenutku joj je toliko pozlilo da je dotrčala sobarica, koja je polivala vodom, i odmah je pozvan i lekar da je pregleda.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар