Ulazak Ivana Fecea Firčija u „Dvor“ iziritirao je njegovog ljutog protivnika Miloša Bojanića, koji i dalje smatra da je bivši muž Marine Perazić „najveće ljudsko zlo“ i da je životni spas našao u još jednom rijalitiju.

I pored tužbe koju je podneo protiv Firčija, Braćala smatra da je muzičar ostao isti i da će i dalje nastaviti sa alkoholisanjem i komentarima koji ne vrede ničemu.
- Ma, čovek nema zanimanje uopšte! On je životni spas našao u ovom rijalitiju, jer nema šta u životu da radi. Opet je našao način da uzme neki dinar, a, inače, živi kod tetke u stanu! - rekao je za „Alo!“ pevač i dodao da u Ivanove priče o Americi niko normalan ne može da poveruje.
- Ma kakva Amerika?! Taj čovek nema para ni za kartu do Amerike, a kamoli da tamo radi neke muzičke projekte. On nema obraza ni za šta u životu. Da mu nije „Farme“ i „Dvora“ i dalje bi hodao ulicama Novog Sada, a da ga niko ne primeti! Blam je biti dobar prijatelj sa Firčijem. On je jedan manipulant i alkoholičar - izjavio je Bojanić, koji inače ne prati novi rijaliti program jer, prema njegovom mišljenju, niko ne može da uradi nešto što se nije videlo.
- Šta to narod može da vidi što nije video u drugoj „Farmi“?! Ali baš ništa, tako da ni po čemu ne može narod da se intrigira i začudi nečijim postupkom - rekao je Braćala i zaključio da je ulazak Maje Nikolić u „Dvor“ pametan potez.
- Maju nisam znao do pre nekoliko meseci, i tada mi je objasnila da je ona bila jedan od mojih najvatrenijih obožavalaca. Mogu reći i da je ona ličnost koja se meni dopada, jer nekako u rijalitiju imamo isti stav - završio je Miloš priču za „Alo!“

Đus mi je sada simpatičan!
Iako je reper Ivan Ivanović izbačen zbog njega iz druge sezone „Farme“, Milošu Bojaniću je on sada simpatičan jer, kako kaže, pokazuje neverovatnu inteligenciju.
- Đus mi je sada simpatičan i konačno pokazuje koliko je inteligentan. U „Dvoru“ se pokazuje drugačije, što mi govori da su na njega uticali Maca i Firči. Njega je sam Firči tada navukao na priču kako će mu u Americi srediti da snima CD, a sve je to bila laž! Mislim da će se reper sada distancirati od njega, jer je shvatio ko je i šta je Firči - rekao je pevač..

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар