GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011.

SAZNAJTE KAKAV VAM JE HOROSKOP ZA 2011 GODINU.

POGLEDAJTE I GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2012. GODINU

OVAN (21.3.- 20.4.2011.) ARIES
Posao – Imate sve šanse da u ovoj godini doživite veliki uspeh jer u vaš znak ulazi Jupiter, simbol bogatstva, ugleda i dalekih putovanja a to se događa sakih dvanaest godina. Od kraja januara do početka juna traje brzi hod ove planete preko vašeg znaka što bi trebalo da iskoristite na najbolji mogući način. Vaš znak je jedan od onih koji će biti pod najvećim uticajem tranzita sporih planeta. Prvi značajan datum za vas biće 23. januar kada će u vaš znak ući Jupiter.Ono što je trebalo da se dogodi u proleće 2010. a nije i zbog nečega je odloženo sada će moći da se realizuje. Drugi značajan datum je 12. mart kada će u vaš znak ući Uran, planeta promena, i to posle više od 80 godina. Budite oprezni od 31. marta do 23. aprila kada možete napraviti pogrešan poslovni potez posebno u radu sa Blizancima ili Devicom. Obnova starih prijateljstava biće ono što će vam biti najznačajnije, neka vrsta povratka na staro ali na nov način. Vaša originalnost i spremnost da se menjate biće ono što će mnoge oduševiti.

Moguć je veliku uspeh na internacionalnom nivou ili odlazak za inostranstvo, posao sa strancima. U aprilu je najznačajniji  mesec i horoskop pet planeta u vašem znaku donosi mogućnost ostvarenja vaših ambicija i ponude će dolaziti sa svih strana. Ulazak Neptuna u svoje sedište u znak Riba donosi vam nove ideje, inspiraciju, pojačanu intiuciju, bolju saradnju sa strancima.Moguć je veliki uspeh u inostranstvu, posebno na nemačkom i enegleskom jezičkom području. Iskoristite boravak ove planete u vašem znaku do početka avgusta. Sredinom juna rođeni krajem marta i početkom aprila mogu biti pred velikim poslovnim izazovom. Početkom jula i početkom decembra moguć je konflikt sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom. Od početka avgusta do 20. septembra možete biti pod stresom jer ćete u svemu kasniti, nećete imati na koga da se oslonite.Sredinom oktobra možete brzopleto ući u finansijski aranžman koji može biti nepovoljan. Druga polovina godine donosi veliki uspeh svima koji se bave proizvodnjom, ulažu u nekretnine ili se bave nekim zanatima, trgovinom.

Ljubav – Ova godina je veoma burna na ljubavnom planu, posebno proleće. Isključivo od vas zavisi kako će izgledati vaš ljubavni život nezavisno koje ste godište, da li ste slobodni ili ne. Ako krajem januara uđete u vezu sa Ovnom, Lavom ili Vodolijom, predstoje dani puni raznih uzbuđenja. Ulazak Jupitera u vaš znak krajem januara donosi mogućnost nove ljubavi, u martu možete ući u tajnu ljubav sa nekim ko živi u inostranstvu. Od početka aprila postajete mnogo aktivniji na polju ljubavi, naročito ako ste muški predstavnik. Mart, april, maj a zatim u druga polovina jula i avgusta mogu biti sjajni za početak novih veza ali ako ste u braku, bićete skloni tajnim vezama i od druge polovine juna možete se upustiti u neku avanturu za koju vaš stalni partner može saznati i ako do avgusta ne prekinete tu vezu, slede bračni problemi.

Pomračenja Sunca i Meseca 4. januara 1. i 15. juna 1.jula, 25.novembra i 10. decembra donose mogućnost romanse na putovanjima a asteroid Karma i Eros u vašem znaku pojačavaju u proleće osećaj da ste sami kovač svoje sreće. Maj donosi ljubav preko posla, tajne veze sa strancima ili nekom bivšom ljubavi.

Druga polovina maja donosi ljubav sa nekim na poslu ili na putovanju. Vi ćete biti znak u trendu ali pazite se. Pomračenja Sunca, 4. januara,1.i 15.juna. 1. jula, 25.novembra i 10. decembra padaju u astrološka polja doma, karijere i putovanja. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner će primetiti promene u vašem ponašanju.

Avgust je pun uzbuđenja za one koji se bave sportom ili umetnošću. Od 20. septembra do 1. oktobra sledi romansa ako ste slobodni ili ljubomorne scene sa partnerom ako ste u braku i moguća je veza sa uglednom osobom kojoj ćete morati da podredite svoju volju. Cele godine Saturn, planeta uzdržanosti boravi u astrološkom polju braka i partnerskih odnosa i donosi mogućnost konflikta, posebno ako se budete ponašali kao da ste slobodni a partner bude insistirao da više vremena provodite s njim. U avgustu i septembru moguća je tenzija u sferi porodičnih i bračnih odnosa.

Zdravlje - Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima. Moguća glavobolja i problemi sa vidom.


BIK (22.4.- 21.5.2011.) - TAURUS
horoskop za 2011Posao – Na predstavnike vašeg znaka spore planete utiču na fundamentalnu promenu vaših životnih stavova i sve ono što ste dugo odlagali i iz nekih razloga niste učinili sada ćete započeti ili ako je projekat u toku, uspešno završiti. Osećate da ste na prekretnici a veliku ulogu u vašem poslovnom životu odigraće osobe koje žive u inostranstvu, često putuju ili su nekada dugo boravile van zemlje.Predstavnici vašeg znaka će takođe biti pod velikim uticajem pomračenja Sunca i Meseca 4. januara, 1. i 15. juna, 15. jula, 25. novembra i 10. decembra do kojih dolazi u astrološkim kućama koje simbolizuju karijeru, inostranstvo, posao, novac i nekretnine. Sve do maja tražićte najbolji način kako da realizujete svoje planove. Ovo je faza priprema za ono što dolazi a to je moguć veliki uspeh u junu kada će Jupiter, planeta bogatstva i simbol stranaca, ući u vaš znak posle dvanest godina. Oni koji su tada osnovali preduzeće, ušli u nov posao sada su na prekretnici. Ako ste nov posao započeli 2006. sada ćete ubirati plodove svog rada. Ulazak Urana u astrološko polje podsvesti sredinom marta donosi originalne ideje, talenti izbijaju u prvi plan. Jedino političari treba da se zabrinu jer mogu biti suočeni sa ozbiljnom konkurencijom.

Moguća je promena posla i priliv velikog novca.Vaš znak će biti pod velikim uticajem Jupitera, simbola bogatstva, stranca, dalekih putovanja čija svojstva dolaze do punog izražaja upravo u vašem znaku zbog čega ćete čekati svojih pet minuta a oni će nastupiti 5.juna . Do tada horoskop kaže da ne ulazite ni u kakve poslovne aranžmane ako ne morate, posebno u prvoj polovini aprila i budite oprezni kod potpisivanja ugovora, pravljenja poslovnih aranžmana sa onima za koje niste sigurni da će se držati dogovora. Saturn je druga spora planeta, simbol upornosti koji je u Vagi najjači, a to je vaše astrološko polje svakodnevnih aktivnosti što će vas upornim i ambicioznim. Do jula ćete biti pod nešto manjim uticajem ove planete jer će ići retrogradnim hodom i možete pustiti da stvari teku svojim tokom a tada uzimate kormilo broda u svoje ruke. Neptun ulaskom u Ribe odlično deluje na aprilske Bikove koji će se potruditi da nađu dobrog sponzora ili nekoga ko će im pružiti pomoć kada im bude najpotrebnija. Rođeni posle 15.maja biće suočeni sa velikim poslovnim izazovom, da li otići sa sadašnjeg radnog mesta i krenuti u neke nove aranžmane i projekte o kojima dugo već razmišljate ili sačekati neko bolje vreme.Poslovi sa nekretninama donose dobit posebno u radu sa Škorpijama i Ribama.

Ljubav - Sam početak godine donosi mnogo uzbuđenja, posebno ako vam se dopadaju energične osobe. Jarac, Ovan, Vodolija ili Škorpija mogu postati vaša opsesija i vi u podjednakoj meri njihova. Ulazak Jupitera krajem januara i Urana sredinom marta u znak Ovna donosi vam mogućnost neočekivanih obrta, naročito ako ste sa nekim u tajnoj vezi ili priželjkujete da se to dogodi. Pomračenje Sunca i Meseca početkom januara, juna, 1. juna i jula može se loše odraziti na one koji su u vezi sa kolegom ili sa nekim ko nije slobodan.Stalni partner će očekivati više pažnje u prvom delu godine kada ćete biti raspoloženi da mu ugađate. Ako ste slobodni kraj proleća i leto donose mnogo lepih mogućnosti za zaljubljivanje posebno u Raka, Lava, drugog Bika ili Ribu. Prva polovina januara i druga polovina maja biće najuzbudljivije naročito u ako vam se dopadaju Jarac, Bik, Ovan, Lav. Mart i april mogu biti veoma burni jer ćete biti nepoverljivi prema nekome ko će pokušavati da vas osvoji. Nemojte robovati prošlosti i bivšim ljubavima koje se nikada nisu realizovale. Od maja do 15. avgusta asteroid Amor, Lust ( požuda) u vašem znaku uz asteroid Karmu koji će boraviti u vašoj astrološkoj kući ličnosti sve do kraja godine činiće vas osobom koja ima osećaj da je ovo veoma važna godina i da nešto sudbinsko treba da vam se dogodi.

Period kada su moguće najveće promene i susreti koji se pamte počinje polovinom maja i traje do polovne juna. Mnogo planeta u vašem znaku, posbno Mars i Venera simboli ljubavi i strasti borave u vašem znaku i za vas bi ovo moglo biti vruće proleće. Leto je dobro za romansu. Druga polovina oktobra donosi novu romansu a ako se zaljubite u Strelca, Ovna ili Vodoliju vaša veza će ličniti na neki ples, jedan korak napred, dva nazad. Kolebljivost i neodlučnost vašeg partnera prilično će vas demoralisati posebno ako spadate u nepokolobljive, ponosne Bikove.Neko koga ste odavano svrstali među prijatlje a nekada je bio vaša velika simpatija a vi njegova velika ljubav, pojaviće se posle mnogo vremena sa željom da obnovite odnos. Ako se radi o nekom iz neke prekookenaske zemlje, u priličnoj meri ćete se dvoumiti kakvu odluku da donesete, bez obzira da li ste slobodi ili ne. Posle 20. septembra možete biti suočeni sa partnerovom ljubomorom ali od sredine novembra postajete mnogo prilagodljiviji, naročito ako budete u vezi sa Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Kontrolišite endokrini sistem. Pazite se za volanom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) - GEMINI
Posao – U vašem znaku će biti dva pomračenja, Sunca 1. juna i Meseca 15.juna. Ovo bi moglo malo da vas poremeti u vašim planovima ali tu su prijatelji koji će vam se naći pri ruci i malo šta može zaista da vam ugrozi karijeru. Mnogi megalomanski planovi će se realizovati uz podršku uticajnih osoba. Imate šansu da radite za velike korporacije a ako se bavite privatnim biznisom, rizikovaćete i to će vam se isplatiti. Svaki posao sa inostranstvom, medijima, sportom, marketingom, donosi veliku zaradu i satisfkaciju. Možete dobiti neku nagradu ali se nemojte uljuljkivati da će uspeh potrajati bez vašeg angažovanja.Januar za vas može biti veoma uzbudljiv, naročito ako ograničite troškove jer već od sredine ovog meseca kreću novi poslovi i mogućnost aranžmana sa strancima, prijateljima ili dugogodišnjim kolegama ali vi ćete prilično oklevati. Astrološko polje karijere biće ojačano ulaskom Neptuna, vladaova ovog polja u svoje sedište 4.aprila zbog čega će svi koji rade sa velikim firmama dobiti „vetar u leđa“ od strane poslvoih partnera, posbno Strelaca, Riba, Vodolija i Ovnova.Rano proleće donosi mnogo novih ponuda a vi nećete moći da se odbranite od spostvenih ambicjia koje će vas proganjati sve dok ih ne realzijujete, makar i po cenu fizičkog kolapsa.

Sve do početka juna bićete veoma angažovani na proširenju poslova a ako ste mladi, posredstvom uticajnih prjatelja ili prijatelja porodice, dobićete odgovarajući posao. U prvoj polovini aprila i avgusta ne treba da rizikujete ulazeći u nove poslove jer vam retrogradni hod Merkura, vladalac vašeg znaka može dati lažno samopouzdanje a u drugoj polovini juna i oktobra možete se nadati uspehu u sportu, umetnosti ili u medijima.Oslonite se na podršku Jarca, Vage i Vodolije. Retrogradan hod Merkura, vašeg vladaoca u aprilu i avgustu može na momente odložiti realizaciju vaših planova. Potrebna vam je potpora jednog Jarca, Vodolije, Ovna ili Strelca. Što ste mlađi i ambiciozniji to vam je više potrebna podrška moćnih i iskusnih osoba. Mnogo ćete putovati i uspostavljati značajne kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. Možete i sami poželeti da se negde odselite, moguće na nemačko jezičko područje.Od sredine novembra do nove godine ne izlažite se velikom finansijskom riziku. Finansijska situacije će cele godine biti neizvesna ako budete po svaku cenu želeli da uložite veilki novac u rizičan projekat.

Ljubav - Početak godine nije baš lak ali već kada Mars bude ušao u Vodoliju krajem januara i Jupiter u Ovna sredinom marta osećaćete se da ste na svom terenu. Slobodni Blizanci mogu biti u velikoj dilemi jer će im se više osoba istovremeno udvarati a oni koji su u stalnoj vezi ili braku neće moći da odole šarmu nekog ko je stariji od njih, moguće da se radi o Vagi ili Jarcu. Ma kog pola da ste, moguća je veza sa osobom koja je starija od vas ali i veoma popularna bilo u javnosti ili u svom društvu. Cele godine ćete biti pod uticajem Saturna, planete strogosti, uzdržanosti i principijelnosti koji će od februara do polovine jula ići retrogradnim hodom što vas može učiniti preterano zaljubljivim, možda u osobe kojie nisu slobodne. Žene će biti posebno privučene šarmom jedne veoma ambiciozne osobe koja neće imati mnogo vremena za ljubav ali će biti spremna da uđe u brak. Muškarci Blizanci će imati mogućnost da budu u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ali se romansa koja može započeti neočekivatno, dobiti neželjeni tok u jesen jer se može umešati neko treći. Sve do 16. juna bićete prilično nesposobni da držite konce svog ljubavnog života u svojim rukama ali ćete možda biti veoma zaljubljeni.

Kraj proleća i leto predstavlju idealanu potrebu po horoskopu da se „skrasite“. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu sa ljubavnim partnerom otići da žive u inostranstvo ili će promeniti mesto boravka, stan a neki od vas će ući u kredite zbog stana. Boravak Marsa, planete strasti u vašem znaku od kraja juna do početka avgusta čini će vas zaljubljivim i spremnim da se borite za svoja prava, bilo da ste u braku ili dužoj vezi, naročito ako vam se učini da će neko treći pokušati da osvoji vašeg partnera. Ipak, ni vi nećete biti imuni na šarm jednog Ovna, Vodolije ili Strelca. Ako ste u vezi sa Jarcem, Ovnom, Strelcem ili Vodolijom, najverovatnije da ćete imati puno razumevanje partnera za mnoge vaše želje, ali jesen donosi manju krizu u odnosima posebno u drugoj polovini oktobra. U novembru i decembru predstoje lepi zajednički momenti, moguće negde na putu.Kraj godine posle stresne jeseni može doneti lepe zajendičke momente sa Vagom ili Jarcem.Sredovečni Blizanci biće spremni da uđu vezu sa nekim s kim su bili u vezi u ranoj mladosti. Pokušajte da izbegnete ljubomorne scene naročito ako ste u prethodnoj godini imali često momente nerazumevanja i sukoba sa partnerom.

Zdravlje – Počnite više da brinete o sebi.

RAK (22.6. – 22.7.2011.) - CANCER
Posao – Druga polovina januara je veoma značajna za one koji nameravaju da naprave veliki da naprave veliki zaokret na poslu. Ono što vas može brinuti je ozbiljna konkurencija i može vam se učiniti prejakom i možete pod uticajem Bika ili Jarca odustati od svojih planova. Bićete u prilici da uradtie mnogo toga što ste godinama priželjkivali, najverovatnije da se tiče posla koji bi mogao da vam donese veliko unapređenje kao i uvećanje prihoda. Bićete suočeni sa jakom konkurencijom koja će vam praviti razne vrste problema sve do polovine maja kada kreće mnogo bolji period. Ako uspete da prva četiri meseca pregurate bez večih problema, ulazite u mnogo povoljniju fazu kada će vam se mnoga vrata otvarati. Poljuljano samopouzdanje možete ojačati oslanjajući se na Škorpiju a od juna i na Bika dok će vam se svi ostali činiti kao potencijalni neprjatelji ili konkurencija.Pomračenje Sunca i Meseca sve do 4. januara. 1. i 15. juna. 1. jula 25. novembra i 10. decembra će u velikoj meri destabilizovati vašu sigurnost u sebe.

Uspešni će biti oni koji koji ne budu dozvolili Ovnu, Strelcu, Jarcu ili Vagi da im postanu ozbiljna konkurencija. Mart jer relativno dobar period posebno za one koji rade sa strancima, za lekare, umetnike, sportiste. April i prva polovina maja mogu biti veoma naporani i bićete izloženi kritici i velikim poslovnim izazovima.Vaša borba za svoje mesto pod suncem će uroditi plodom i posle 5. juna situacija se poboljšava zahvaljujući podršci kolega i dobrih prijatelja ali čuvajte se drugih Rakova i Lavova. Ako nameravate da otvorite privatnu firmu ili da započnete bilo kakav samostalan posao, pred vama je naporna godina sa neizvnom zaradom osim ako ne budete imali podršku Bikova, Strelčeva i Riba. Od 20. septembra do kraja godine kreće period velikih poslovnih poduhvata, mnogo energije ćete ulagati u zajednički projekat koji će vam se na kraju isplatiti. Promena posla će vam doneti satisfakciju i mogla bi značiti mogućnost da pređete u privatnu firmu ili da u avtustu i septembru budete u dilemi kojoj ponudi da date prednost. Od septembra dobijate priliku da obnovite odnose sa nekim saradnicima koji će vam omogućiti da uvećate prihode.

Ljubav - S obzirom da vaš znak ulazi u one koji su pod velikim uticajem planeta koje menjaju znak, moguće da ćete početkom godine biti u procepu između karijere i privatnog života i da ćete prednost dati poslu. Pomračenja Sunca i Meseca 4. januara, 1. i 15. juna, 1. jula 25. novembra i 10.decembra dešavaju se u vašim astrološkim kućama partnerskih odnosa, neprijatelja, intriga, i sve do početka aprila kada će Neptun, planeta romantike ući u Ribe i rođenima početkom vašeg znaka doneti novu ljubav, bićete pod stresom. Mnogi Rakovi neće moći da imaju kontrolu nad svojim porodičnim životom što će se loše odraziti na one koji su inače od pre godinu dana ušli u naporan period. Maj je mesec strasti.

Od avgusta ulazite u strastveno-romantičnu ljubavnu priču. Između 26.januara i 13.jula retrogradan hod Saturna će se loše odraziti na vašu porodičnu situaciju pa ako ste u braku moraćete da se maksimalno posvetite porodici. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu pokušati da obnove vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko često putuje. Ljubomorne scene između vas i partnera neće biti retkost a vaš partner će u priličnoj meri davati povoda za to .U novembru možete odgovoriti na udvaranje jedne Škorpije ili Device.Avgust vam donosi mogućnost veze sa nekim koga ćesto viđate na putu, moguće sa osobom koja je veoma ambicozna i koja će podržavati vašu karijeru. Ako budete u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem, posebno ako se radi o nekom ko često putuje u inostrasntvo, možete se osećati zaštićenim ali i nespremnim da uvek činite ustupke.Septembar će doneti napetost između vas i jedne Vage, Jarca.Budite spremni na udvaranje jednog Lava, Device i Vage. Mladi Rakovi će najverovatnije preko Interneta upoznati osobu koja živi u drugoj zemlji.

Zdravlje – Bićete skloni povredama.

LAV (23.7.- 22.8.) - LEO
Posao – Kao jedan od tri vatrena znaka koji su pod velikim uticajem tranzita Jupitera ( slava, bogatstvo, putovanja) i Urana ( originalnost, promene) ne treba ni o čemu da brinete iako januar može biti veoma stresan za one koji su u 2011. ušli sa nerešenim partnerskim odnosima. Gotovo da vam je zagarantovano neko novo radno mesto a da li će to biti nabolje ili nagore zavisi od vaših pregovaračkih sposobnosti i spremnosti da se maksimalno angažujete na poslu sa stranacima. Uspeh u javnosti, u sportu, industriji, medijima, mogu očekivati ozbiljni i vredni predstavnici vašeg znaka a oni koji budu odugovlačili sa poslom i koji ne budu spremni da odgovore na izazov mogu od juna očekivati manje probleme. Prva polovina januara donosi jaku konkurenicju a već krajem januara nalazite svoj način kako da prečicom dođete do uspeha. Ulazak Jupitera u Ovna donosi muškarcima sjajne poslovne šanse a ženama uspeh u “muškim” delatnostima. Mnogi će se aktivno angažoati u politici ali predstoji vam neka vrsta “prestrojavanja” kada su prijatelji i sradnici u pitanju. Pomračenja Sunca i Mesea u znaku Blizanaca i Raka u1. i 15. juna i 1.jula može doneti probleme sa šefom i prelazak na novo radno mesto.

Ovo je odlična godina za one koji rade na univerzitetu ili za studente.Ipak, Jupiter, planeta hedonizma i novca u astrološkoj kući karijere nije loša za one koji su godinama vredno radili, bilo na stručnom usavršavanju, ulagali znanje ili novac jer mogu očekivati veliku zaradu.U junu tranzit Marsa preko znaka Blizanaca i dva pomračenja u ovom znaku, Sunca i Meseca mogu se odraziti loše na odnose sa kolegama i zato sačekajte da Mars uđe u vaš znak 20. septembra a dotle radite rutinske poslove ili idite na odmor. Krajem jula ulazak Venere u vaš znak može vam doneti uvećanje prihoda a brzi hod Jupitera preko Ovna do juna donosi uspeh u radu sa strancima a posle 5.juna mogućnost uvećanja prihoda u radu sa velikim firmama u poslu sa nekretninama.Ako odolite izazovu i ne ulazite u sumnjive finansijske transakcije spašćete se loših posledica. Od sredine novembra možete biti ponovo skloni konfliktima posebno sa Bikovima, Devicama i Škorpjama. Pomračenje Sunca i Meseca 25. novembra i 10. decembra može doneti probleme u radu sa strancima ili na dugim putovanjima. Od druge polovine novembra preko novog projekta upoznaćete nove kreativne i sposobne saradnike koji će vam obezbediti dobru zaradu.

Ljubav - Ovo je godina u kojoj ćete moći da doživite snažnu ljubav i sve do 5. juna dok Jupiter, planeta zanosa, vladalac vaše astrološke kuće ljubavi i strasti bude prelazila preko znaka Ovna, predstoji vam veoma lep period u kome ćete moći da uđete u vezu sa nekim ko će vam na svaki način imponovati. Ako radite sa strancima, moguće je poznanstvo sa Vodolijom, Ovnom ili JarcemGodina počinje uzbuđenjima jer već 4. januara pomračenje Sunca vašeg vladaoca može doprineti raspravama sa stalnim partnerom. Bićete veoma posvećeni poslu i partnera ćete verovatno zanemarivati i u januaru i februaru kreću nesporazumi sa stalnim partnerom. Oboje ćete imati potrebu za isterivanjem pravde i traženjem zadovoljstva sa strane a početkom aprila možete postati „žrtva“ nekog ko je mnogo iskusniji od vas.Prva polovina godine vam je izuzetno povoljna, nove ljubavi su na pomolu.

Oni koji su u drugoj značajnoj vezi ili pred drugim brakom, mogu očekivati uvećenja porodice, odlazak u drugi grad, državu. Maj je stresan za one koji su dugo u vezi ili braku. U junu i julu možete biti skloni raspravama, posebno neki navodni prijatelji mogu pokušati da vrše uticaj na vas. U junu možete biti preosetljivi i skloni raspravama a u julu ćete biti skloni da sebe okrivljujete za eventualne razmirice.Jul može biti neka vrsta prekretnice za vas jer ćete pokušati da imate većeg uticaja na partnera i obrnuto, on će pokušavati da vas nagovori na nešto na šta nećete želeti a da pristanete. Jesen donosi nove prilike za poznanstva posebno na putovanjima, stručnim seminarima. Kada 20. septembra Mars bude ušao u vaš znak gde će boraviti do 10. novembra postaćete mnogo odlučniji po svim pitanjima koja se odnose na vaš ljubavni život.Do kraja godine moguća je romansa sa Vagom, Jarcem ili sa nekim koga ste upoznali preko posla.

Zdravlje – Trebalo bi da budete fizički aktivniji.

DEVICA (23.8. – 22.9.2011.) - VIRGO

Posao – Horoskop ove godine bi trebalo da vam donese priliku za zaradu, poveći novac i mogućnost da napredujete u poslu i da uradite sve ono što vam nije polazilo za rukom tokom prethodnih godina. Nemojte ulaziti u nove poslove u aprilu, junu i avgustu. Ponude će biti izazovne ali dva pomračenja, Sunca i Meseca 4.januara, 1.i 15.juna, 1. jula, 25.novembra i 10.decembra mogu vam pomutiti račune u vezi sa poslom u medijima ili vam se mogu učiniti primamljivim ali bez pokrića. Prva polovina januara, mart su su povoljni meseci za vas, posebno za avgustovske Device. Partnerski odnosi će se značajno poboljšati pod uticajem Neptun koji 4. aprila posle 170 godna ulazi u znak Riba i reflektuje se na vaš znak u vidu dobrih i nadasve interesantnih poslovnih ponuda kojime nećete moći da odolite. April je veoma stresan ako se inače ne slažete najbolje sa Ovnovima. 

Blizancima i drugim Devicama.Konjukcija Jupitera i Urana u astrološkoj kući konkurencije može sve do juna doneti dosta nerviranja ambicioznim Devicama koje su prethodne godine uložile svoj novac u nešto što s pravom očekuju da im se isplati. Kraj juna, jul i avgust mogu vam doneti priliku da proširite poslove sa velikim privatnim firmama a ako želite da uđete u partnerski odnos, trebalo bi da to bude sa jednim Bikom, Ribama ili Jarcem, sa onima koji imaju mnogo više iskustva u poslu od vas. Bićete izuzetno ambiciozni i spremni da mnogo i energično radite da biste uspeli. Druga polovina godine je mnogo povoljnija jer krećete u velike poslove i naplatu svega što radili u protikle dve godine a duguju vam. Škorpija i Ribe će vam biti desna ruka u poslu. Moguć je veliki priliv novca sa više strana, između ostalog i preko igara na sreću ili preko nasledstva. Posle 6. avgusta možete se osećati prepuštenim sami sebi ali to ne treba da vas plaši. Uspećete da svoje ideje realizovati uz pomoć Škorpije i Jarca.U sredine septembra do sredine oktobra bićete u procepu između dve podjednako privlačne ponude i naporno ćete raditi što će rezultirati uspehom. Od novembra bićete spremni da se borite za svoje mesto pod suncem, Bik, Jarac i Škorpja su tu da vam pruže ruku spasa.

Ljubav – Tokom ove godine bićete izloženi velikim uzbuđenjima. Astrološko polje partnerskih odnosa ojačano je ulaskom Neptuna, planete zanosa i zaljubljenosti u znak Riba posle 170 godina i vi ćete biti veoma zaljubljivi. Strastvene veze su na pomolu i zbog naglašenog znaka Ovna ulaskom Jupitera i Urana (eksplozija – osećanja, strasti ali i ljubomore).Tek kada Jupiter ući u znak Bika što će vam savršeno odgovarati, 5. juna malo ćete se skrasiti a sve do tada možete biti skloni da prilično nepromišljeno ulazite u površne veze, misleći za svaku da je ona prava. Prvo iskušenje dolazi od strane Vodolije od sredine januara do sredine marta a tada jedan Ovan, Strelac ili Ribe mogu biti veoma uporni da vas osvoje.

Ipak, ne žurite, sačekajte jul da biste nekome otkrili ono što osećate. Željni ste pažnje ali sa Saturnom u Vagi način na koji dajete na znanje da vam je to potrebno malo ko razume. Postaćete mnogo topliji i prilagodljiviji u drugoj polovini godine kada će vam tranzi Marsa i Venere savršeno odgovarati.Žene Device biće sklone da se zaljubljuju u lekare, umetnike a muškarci Device u žene o čijoj prošlosti baš mnogo i ne znaju. Ipak, prvih meseci, sve do kraja maja bićete skloni ljubomori, flertu i ulasku u vezu sa nekim ko nije slobodan ili sa unifomisanim licem. Imate mogućnsot da se na najbolji način pokažete pred nekim ko vam je veoma drag i pokušajte da od 5. juna do početka avgusta sredite svoje odnose sa osobom koja vam je draga. Neko koga ste pre desetak godina upoznali preko posla ili s kim ste nekada radili, ili bili u vezi, pokuašaće ponovo da uđe u vaš život što vas možeu priličnoj meri uzdrmati, naročito u početka juna do prvih dana jula.

Ako od avgusta partner bude postao povučen u sebe i pomalo tajanstven, ne treba da budete zabrinuti, u pitanju su njegovi problemi na poslu i velike ambicije zbog kojih će vas pomalo zanemarivati.Preko posla moguće je poznanstvo koje bi moglo iz korena da promeni vaš život a vezakoja je početa pre godinu dana može vas dovesti do braka.

Zdravlje - U aprilu i maju kontrolišite pritisak i cele godine izbegavajte velike napore.

VAGA (23.9. – 22.10.2011.) - LIBRA

Posao – Vaš znak je jedan od onih koji ima šanse da izbije u prvi plan i koji je spreman da mnogo toga učini za svoju karijeru. Vi ste glavna „stena“ Zodijaka, naročito kada Saturn tranzitira preko vašeg znaka. Taško je bilo kome da na vas utiče. Jupiter, planeta bogatstva i slave ulazi u pompeznog Ovna krajem januara a sredinom marta u polje partnerskih odnosa ulazi i Uran, planeta promena zbog čega ćete tražiti nove saradnike i one na koje možete da se oslonite. Imaćete priliku da radite sa talentovatnim i sposobnim mladim kolegama koje će biti sposobne da ugovore izuzetno dobro plaćene poslove. Nalazite se u godini velike ekspanzije poslova, posebno ako nameravate da proširujete saradnju na strane zemlje ili da nastavite sa poslom koji ste jedno vreme ostavili po strani ili mu niste davali prioritet. Od kraja januara imaćete osećaj da se nalazite na prekretnici i do juna biste mogli uspostaviti saradnju sa onima koji već imaju zavidnu reputaciju. Februar i mart donose nove poslove.
Sredovečne Vage će nastaviti tamo gde su stale pre mnogo godina.Ovog puta šansu ne smete da propusite.U aprilu možete biti u stresu a u maju i avgustu bićete veoma aktivni i angažovani na velikim projektima i možete očekivati velike dobitke. Oni koji budu spremni da posle 5. juna ulažu u nove poslove biće uspešni. Posao sa nekretninama, trgovinom, doneće vam dobit. Vage koje rade u medijima mogu očekivati jaku konkurenciju ali i mogućnost uspeha na međunarodnom nivou. Posle 20. septembra nastupa dobar period za slikare, glumce, kostimografe, modne dizajnere. Posle 10. oktobra predstoje vam dobici preko akcija, nasledstva ili ranije ugovorenih poslova. Nemačko jezičko područje i Bliski istok mogu biti za vas prave destinacije u poslu sa strancima.Krajem godine, 25. novembra i 10. decembra u vreme pomračenja Sunca i Meseca nemojte potpisivati nikakve ugovore o novom poslu.

Ljubav - Ljubavni život može tokom ove godine biti veoma sadržajan. Nemojte biti posvećeni poslu u toj meri da nemate dovoljno vremena za ljubav jer ovo je jedna od godina koje bi mogle biti veoma značajne za sve Vage. One koje su slobodne želeće da uđu u brak a one koje su u braku učvrtiće odnos sa partnerom. Problemi koji mogu nastati u odnosima sa osobom koja vam je draga mogu biti rezultat vaših velikih očekivanja ili partnerove preterane okupiranosti poslom. Oboje ćete u stvari biti prilično opterećeni karijerom i svako od vas će na svoj način stremiti ka uspehu. Ljubavni odnosi će za mnoge Vage biti razlog velike egzaltiranosti. Od sredine januara kreće jedan veoma uzbudljiv period u toku koga ćete moći da ostvarite mnoge od svojih snova. Ako ste ikada želeli da doživite veliku ljubav, za tako nešto vam se pruža prilika ali možete ući u situaciju iz koje nećete umeti da nađete izlaz.
Dve a možda čak i tri podjednako jake ličnosti i atraktivne osobe interesovaće se za vas i vi ćete verovatno biti u dilemi između Ovna, Vodolije i jednog Lava. Povremeno u igri će biti možda i neki Strelac ili Blizanci.Jun mesec donosi ljubomorne scene koje će se smenjivati zajedno sa izjavama ljubavi a ako se dogodi negde na putu, pomislićete da je to ono na šta ste dugo čekali. Mnogi predstavnici vašeg znaka će poželeti da uđu u brak a dame Vage mogu ostati u drugom stanju i ulazak u brak je više nego izvestan. U tajnu ljubav možete ući krajem avgusta i u prvoj polovini septembra.Ako se ne zaljubite krajem januara, ukazaće vam se šansa za novo poznanstvo sredinom marta. U aprilu možete biti ljubomorni i veoma posesivni. Vatreni i vazdušni znaci biće za vas idealni, jedan Ovan, Vodolija i Strelac a sa Jarcem ili Škorpijom moraćete da taktizirate. Pomračenja Sunca i Meseca dešavaju se u vašim astrološkim kućama putovanja, zbog čega, posebno 1.,15.juna, 1. jula, 25. novembra i 10. decembra nemojte olako ulaziti u veze sa onima koje upoznate, bilo na poslu ili negde na putovanju. Posebno bi trebalo da budete oprezni u vezi sa nekim ko nije dovoljno iskren prema vama jer se može raditi o osobi koja nije slobodna.

Zdravlje – Moguće su reumatske tegobe i bolovi na mestu nekadašnjih povreda.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.2011.) - SCORPIO
Posao – Na predstavnike vašeg znaka dve najznačajnije planetarne pojave, ulazak Jupitera krajem januara, posle 12 godina u Ovna, u vašu astrološku kuću posla i ulazak Urana u isti znak posle više od 80 godina sredinom marta znači mogućnost da napravite veliki pomak na poslu. Neki će želeti da prekinu sa dosadašnjim načinom rada, da odu u penziju a da onda nastave vrlo aktivno da pišu ili da se bave nekom vrstom istraživačke delatnosti dok će Škorpije umetnici i sportisti davati sve od sebe kako u zemlji tako i u inostranstvu. Mlade Škorpije, na početku karijere neće sebe štedeti i sa konkurencijom koja će se pojaviti u junu lako ćete se „obračunati“ jer ćete imati veliku podršku jednog Bika, Vage ili Raka. Sa ženama ćete se bolje razumeti ma kog pola da ste, sa izuzetkom jednog Jarca koji će vas podržati čak i ako se po mnogim pitanjima ne slažete.Posle dvanaest godina astrološko polje posla i partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i ljubavnih biće naglašeno prisustvom Jupitera, planete koja je vladalac vaše astrološke kuće posla, kreativnosti, ljubavi i kao simbol dalekih putovanja i bogatstva može vam doneti izazovne ponude od poslovnih partnera iz inostranstva.

Pokušajte da ne donosite nikakve važne odluke u afektu krajem januara i u februaru jer možete biti pod nekim vrstom pritiska sa strane da se odlučite za jednu od dve podjednako izazovne opcije.Uran, planeta promena i originalnosti kao vladalac astrološke kuće doma i privatnog biznisa svojim prelaskom u znak Ovna sredinom marta učiniće vas izuzetno spremnim na nove poslovne poduhvate.Bićete posebno skloni rizicima i pod uticajem vatrenih znakova možete ući u poslovni odnos koji će vam se vrlo brzo isplatiti. U junu je vaš nervni sistem na probi. ali ipak baš tada možete videti prve rezltate vaših napora u junu kada će astrološko polja partnerskih odnosa biti prepuno planeta.Ulazak Jupitera u znak Bika gde je veoma jak donosi mogućnost saradnje sa dobrostojećim poslovnim parnterom. Leto donosi mnoge prijatnije momente u radu sa Rakom i Lavom a početkom septembra i početkom oktobra budite oprezni u radu sa Jarcem, Vagom, Devicom i Lavom. Krajem godine poželećete da uđete u nov posao sa strancima

Ljubav - Ako vam je prethodna godina bila stresna ili ako niste imali dovoljno vremena za svoj privatni život, budite spremni da se, naročito u martu i aprilu posvetite osobi koja vam je draga. Početak godine i prvi meseci sve do sredine maja mogu biti srećni ako ne rizikujete ulazeći u vezu sa nekim ko vas samo fizički prilvači.Ljubavna veza sa nekom drugom Škorpijom sa kojom ste na istim talasnim dužinama, Jarcem ili posle 12.maja sa Bikom, mogu biti izvor sigurnosti i zadovoljstva. Device i Blizanci će vas iscrpljivati svojim čestim promenama raspoloženja a Vodolija, Strelac i Ovan mogu biti atraktivni i veoma izazovni ali ne znaci koji vas mogu baš mnogo usrećiti.Ulazak Neptuna u znak Riba u vašu astrološku kuću ljubavi može vas učinti izuzetno spremnim da doživite romansu pod neobičnim okolnostima. Osećaćete veliku bliskost sa nekim ko živi u nekom drugom mestu ili državi ili ćete biti fasinirani nečijim talentima. Ako se bavite umetnoščću ili poslom preko koga dolazite u kontakt sa umetnicima ili osobama koje se ističu po svojoj originalnosti,predstoji lepa ljubavna priča.

Pomračenja Sunca i Meseca padaju u astrološke kuće koje simbolizuju ljubomoru i posesivnost, poslovne kontakte i putovanja zbog čega možete lako napraviti od svog života priličan haos. Jun mesec može posebno biti za vas stresan ako ste skloni ljubmori, ali ali ćete uspeti da svoj život dovedete u red. Posle 5. juna kada Jupiter, planeta zadovoljstva i sreće bude ušao u vaše astrološko polje partnerskih odnosa, moći ćete da očekujete stabilizaciju u sferi emotivnih odnosa. Ako ste dama Škorpija, neki moćan biznismen pokušaće da vas impresionira a ako ste muškarac Škorpija, uticajna dama, popularna u društvu i veoma uspešna pokazaće interesovanje za vas. Jedna Riba može u proleće pokazati veliku zainteresovanost za vas a zatim se povući neodlučna u pogledu onoga šta u stvari očekuje od vašeg odnosa.Leto, može doneti period relaksacije i bilo bi dobro da nađete vremena za zajedničke momente negde van mesta u kome živite. Cele godine neko će pokušavati da vas fascinira. Bićete prilično podozrivi prema upornim udvaračima jer ćete očekivati čvrste dokaze ljubavi. Jarac i Vaga i Škorpjia su vam odani i prvrženi a vi kao da to ne shvatate.

Zdravlje – Možete biti skloni ekcemima.

STRELAC (23.11.- 21.12.2011.) - SAGITARIUS
Posao – Ako ste očekivali da dođe vaših pet minuta ili ste mislili da niste dete sreće, shvatićete već krajem janara da se mnogo toga menja na planu u vašem životu nabolje ili bar da imate šansu da uradite nešto što je prilično teško išlo u prethodnoj godini. Ovo je godina akcije u kojoj ne treba da se dvoumite u vezi sa bilo čime što intuitivno osećate da treba da uradite. Svaki posao u koji unosite iskreni entuzijazam, oduševljenje, energiju i kreativnost donose satisfkaciju, uspeh i novac. Već od kraja januara ulazite veoma aktivan period kada ćete imati posla preko glave i uživaćete u onome što radite. Jupiter, vladalac vašeg znaka ulazi 23. januara u svoje sedište u znak Ovna što se sjajno reflektuje na predstavnike vašeg znaka. Ako ste kreativac i spremni da se maksimalno fizčki angažujete, posebno ako to zahteva vaš posao, naporno ćete raditi. Ovo nije godina za neka velika intelektualna dostignuća, pre ćete biti spremni da se borite za svoj status u društvu, na poslu i da obezbedite sebi dobre prihode. U februaru ćete imati podršku Vodolije i Ovna a jedan Lav će takođe želeti da postane deo vašeg tima. Timski rad je veoma naglašen sve do juna i od presudnog značaja je dobra komunikacija sa kolegama.Zaboravite na nesuglasice iz prošle godine. Potpuna predanost poslu je ono što će karakteristai prvu polovinu godine a zatim sledi opuštanje i uživanje, bilo u plodovima vašeg rada ili u novcu koji ćete najverovatnije zaraditi i koji će vam isplatiti posle 15.maja.

Ako se bavite sportom ili umetnošću imaćete priliku da dosta putujete, najverovatnije u inostranstvo.Početak aprila može biti stresan ako shvatite da imate jaku konkurenciju. Treba da naučite kako da pravite kompromise i da razmislite o alternativnom izvoru prihoda, moguće o poslu sa nekretninama. Šanse se ukazju od kraja maja ali ipak,jun je mesec opasnosti i raznih izazova kada ćete dobijati ponude sa raznih strana i ma kog pola da ste trebalo bi da više poverenja imate u žene, posebno u Blizance, Ovnove, Vage ili Bikove a da budete oprezni u radu sa muškarcima..Ljubavni partner može vam biti desna ruka u poslu. Ulaskom Marsa, planete akcije u vaš znak posle 20. septembra postajete hrabriji i spremniji da se borite za svoja prav i svoj status u društvu. Privatni poslovi u koje se upustite tokom leta, naročito ako se bavite poslom u okviru porodične firme uspešno će se razvijati. Finansije će se poboljšati preko rada u privatnom sektoru u drugoj polovini godine.

Ljubav - Za strastvene i ljubomorne Strelce nastupa interesantna godina jer ako ste jedano od tih, sve do juna bićete pomalo naivni ili ćete želeti da se maksimalno provodite ne opterećujući se razmišljanjima o partnerovom kretanju. Posao pruža šansu za revanšizam.Predstavinici vašeg znaka prolaze kroz veoma važan period tokom ove godine. Jupiter, vladalac vašeg znaka, simbol zadovoljstva i prosperioteta ulazi u vaše astrološko polje ljubavi što bi moglo da vam donese novu ljubav, zanos i strast. Ako ste mladi, često putujete, moguće da ćete upoznati nekoga ko se bavi sportom, turizmom, studira u inostranstvu ili namerava da ode da živi negde van zemlje. Oni koji su u braku verovatno će planirati proširenje porodice a slobodni, sredovečni Strelci mogu očekivati mnogo prijatnih momenata u društvu onih koje će upoznati preko bavljenja hobijem ili nekim sportom.Atraktivna i veoma uporna osoba, posebno u želji da vas osvoji u aprilu neće žaliti truda da se to dogodi, nezavisno od toga da li ste slobodni ili ne. Maj je mesec strasti i neizvesnosti.

Ako ste u vezi sa izuzetno društvenom osobom, posebno ako se radi o nekom ko se bavi nekim javnim poslom ili je na bilo koji način prisutan u javnosti, imaćete razloga za sumnju i ljubomoru, naročito u junu. To je inače za sve predstavnike Zodijaka stresan mesec sa dva pomračenja, Sunca i Meseca a kod vas ni manje ni više nego u astrološkoj kući partnerksih odnosa. Ulazak Jupitera, vašeg vladaoca u znak Bika može vas učiniti prilično svojeglavim po pitanju vaših principia i očekivaćete maksimalnu pažnju od parntera.Jul je odličan za odmor i ljubav a avgust donosi nove rasprave, to je mesec u kome na buran način možete reagovati na sve što vam ne odgovara u odnosu sa partnerom a postoji opasnost da uđete u vezu sa nekim koga dugo poznajete preko posla ili s kim ste nekada bili u vezi.Tranzit Saturna preko znaka Vage vas čini spremnim da se vežete za nekoga koga dugo poznajete, da prijateljske veze pretvarate u ljubavne i da od partnera očekujete bezrezervnu podršku. Novembar donosi smirenje i prijatne zajedničke momente.

Zdravlje – Smanjite obroke.

JARAC (22.1.- 20.1.2011.) - CAPRICORNUS
Posao – Mnogi predstavnici vašeg horoskop znaka pomisliće da je najzad došlo njihovih pet minuta. Ako i sami spadate u one koji smatraju da su dugo čekali na priliku da pokažu sve što znaju ili da učvrste svoj položaj, ne brinte se. Ima mnogo onih koji će vas protežirati, preporučiti, podržati. Jedna Vodolija, Ovan, Strelac ili Bik će biti srećni da mogu da rade sa vama. Godina je dobra za svaku vrstu porodičnog biznisa,osnivanje privatnih firmi, posebno u radu sa strancima. Nemačko jezičko područje izgleda više nego povoljno a ako radite sa SAD ili engleskim jezičkim područjem kraj maja, jun i jul mogu biti prilično stresni.Saturn, vladalac vašeg znaka najjači je u Vagi i to u vašoj astrološkoj kući karijere. To se događa svakih 30 godina i zato nemojte dopustiti da vama ovlada nezdrava ambicije, fantazite u vezi sa nečim što je prilično nerelano osim ako ste umetnik, sportista ili naučnik. Privatni biznis i javni sektor su poslovi u kojima vaše sposobnosti mogu da dođu do punog izražaja. Ako ste već visoko pozicionirani proširite saradnju na zemlje nemačkog jeziškog područja, Rusiju i Bliski istok.

Veliki novac je pred vama samo treba da se dobro organizujete da biste ga zaradili ili na neki način dobili jer mnogima predstoji preko iznajmljivanja stana, putem nasledstva. Preko leta, mnogi će želeti da odu u SAD a u jun je veoma stresan mesec za rad sa engleskim jezičkim područjem. Ipak, imate veliku podršku osoba na položaju koje vas izuzetno cene.Kraj januara donosi akciju na nekoliko frontova, slični poslovi će vas u potpunosti okupirati i mediji ili sport su odlične oblasti u kojima vaši talenti dolaze do izražaja kao i predavaštvo i izdavaštvo.Od od jula do sredine septembra možete očekivati značajnije dobitke a u stvari od početka juna kreće povoljan period za one koji se bave nekretninama, trgovinom, sportom ili nameravaju da prošire saradnju sa strancima. Ovo je u principu godina velikih finansijskih ulaganja i dobitaka. Jesen donosi ponude za rad u inostranstvu. Krajem godine ne ulazite u rizične poslove sa Lavovima i Škorpijama.

Ljubav - Situacija u vašem domu je prlično napeta jer ma koji da vam je statu, slobodni ili u braku, nemate dovoljno osećaja lične slobode za šta ćete se najverovatnije izboriti u prvoj polovini godine, ma kakvo rešenje našli. Mladi slobodni Jarčevi, rođeni krajem 80tih i početkom 90 ti mogu biti na pragu velike ljubavi sa osobom koja planira život u inostranstvu. Ako nameravate da osnujete porodicu, da iznajmite stan ili uđete u brak, dobro razmislite kako to treba da izvedete da ne biste izazvali „potrese“ u kući. Ne žurite sa zaključcima na temu partnerove porodice i ne ulazite u rasprave oko sitnica. Mogući su zajednički planovi u vezi sa karijerom i odlaskom za inostranstvo ili ćete i vi i partner, posebno u junu i julu imati ozbiljne razgovore u vezi sa vašom budućnošću i nećete naći lako rešenje. Moguće su nove simpatije i neka nova ljubav u avgustu do polovine septembra može biti ono o čemu ste maštali.

Sredovečni predstavnivi vašeg znaka i dalje su lojalni osobi koju dugo poznaju, moguće da su nekada radili zajedno i biće skloni tajnim ljubavima, slanju sms poruka sa ljubavnom sadržinom, viđanjima na skrovitim mestima a za to će biti kriva pozicija romantičnog Neptuna u Ribama od početka aprila do početka avgusta. Ako ste u dugoj vezi ili braku, pokušaćete da „odradite“ sve što se od vas očekuje ali emocije će biti na nekoj durgoj strani. U junu Rak i Lav će vam praviti probleme i manje ljubomorne scene. Bik, Strelac ili neki drugi Jarac mogu biti veoma uporni da vas osvoje a Blizance i Device treba da izbegavate posebno krajem aprila do polovine maja i u avgustu jer će biti nervozni i netolerantni.Jul i kraj septembara i prva polovina oktobra donose nervozu i nerazumevanje, potrebu za snažnim doživljajima, za velikim ljubavima. Horoskop period od avgusta sve do 20. septembra takođe može biti stresan osim ako osoba koja ima veze sa uniformisanim licima, atraktivna, direktna a osećajna ne privuče će vašu pažnju. Pristaćete da nekome poverite svoje tajne, pazite samo da ne izazovete skandal u porodici.Novembar i decembar su rezervisani za tajne susrete.

Zdravlje – Pomračenja Sunca i Meseca u junu, početkom juna, krajem novembra i početkom decembra pogađaju astrološke kuće zdravlja, i tada se više odmarajte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.2011.) - AQUARIUS
Posao – Ovo je jedna od značajnih horoskop godina za vas, posebno prva polovina godine može vam doneti brige ili veliku uspeh što u velikoj meri zavisi od vas, vašeg stava i spremnosti da činite ustupke kolegama i prijateljima. Početak godine donosi sukob sa Ovnom i Jarcem a u februaru moguće i sa Lavom. Neptun, planeta kreativnosti i mašte napušta vaš znak ali 4. aprila ulazi u Ribe, što vama može doneti veliki novac i popularnost ako radite sa strancima ako se bavite medicinom, istraživačkim radom, ako ste umetnik ili sportista. Uran, planeta promena, smelosti, originalnosti, posle više od 80 godina ulazi u znak Ovna i biće na početnim stepenima ovog znaka, od 12. marta do 10. jula a to je vaša astrološka kuća intelekta, putovanja, komunikacije i činiće vas smelim da se upustite nove poslove. Studenti, osobe koje rade u medijima, treblo bi da u tom periodu daju maksimum od sebe. Od 4. aprila biće vam naklonjen i Neptun, planeta mašte koji do 6. avgusta boravi u vašoj astrološkoj kući posla i novca što savršeno odgovara umetnicima, lekarima, naučnicima i novinarima.
April i maj su za vas meseci u kojima možete zablistati ali ne treba da se preterano predate osećanju trijumfa jer retrogradan Merkur, planeta intelekta koji upravlja dokumentacijom od 31. marta do 23. aprila i ponovo u avgustu biće retrogradan zbog čega možete imati problema u sferi finansija.Poslovi u vezi sa nekretninama će krenuti nabolje posle 5.juna i jun i avgust mogu biti doneti veliki izazov ali otvorite četvore oči. Ako nameravate da osnivate svoje preduzeće ili da uđete u privatan biznis, da se bavite nekretninama sačekajte početak juna ili još bolje drugu polovinu jula da vam jedan Blizanac ili Rak ne bi pokvarili planove.Ne pristajte na uslove koji vam ne odgovaraju. Tranzit Marsa, planete akcije koji će vas pokrenuti polovinom januara, ponovo će vam biti naklonjen svojom pozicijom u aprilu u drugoj polovini juna i oktobru. Na Jarca i Vagu moći ćete u svakom pogledu da se oslonite. Sredinom i krajem godine moguć je veliki priliv novca. U avgustu kreću manji problemi, posebno ako ste u proleće ušli u finansisjske transakcije ili potpisivali ugovore o kreditu. Do kraja godine bavićete se sređivanjem stanja na vašem računu.

Ljubav- Što ste duže u vezi to ste više izloženi stresu jer vi i partner teško možete naći zajednički jezik. Jedina osoba kojoj treba da podredite svoju volju je druga Vodolija, Ovan ili Strelac. Lav vam je naklonjen ali neće imati mnogo razumevanja za vaše često ekscesno ponašanje. Jun je veoma naporan jer ćete biti na meti kritike članova porodice i partnera. Vaga i Jarac su osobe na koje možete da računate ali vaša velika potreba za slobodom a često i raspravama dovešće do udaljavanja od stalnog partnera. Nove ljubavi su na pomolu.Nalazite se na prekretnici kada je u pitanju emotivni život.Pokušaćete da ga držite pod kontrolom ali ćete istovremeno želeli da napravite neki značajniji zaokret i to može dovesti do čestih rasprava sa partnerom, naročito ako budete insistirali na svojoj ličnoj slobodi.
Već krajem januara počinjete da vodite buran društveni život. Mnoge veze koje ste prekinuli pre dvanaest ili šest godina sada se mogu obnoviti.Možete biti skloni paralelnim vezama i nespremni na kompromise. Bićete zaljubljivi, posebno u aprilu, junu i julu.Do jula ćete biti u dilemi između osobe koja radi u nekoj velikoj firmi, u medijima ili u stranom predstavništvu.Tokom pomračenja Sunca i Meseca 1.i 15. juna, 1. jula, 25. novembra i 10. decembra pomračiće se i vaš odbrambeni mehanizam pa ćete u zanosu ili ljutnji uraditi nešto što je kontraproduktivno jer slede represije od strane stalnog partnera koji će vas naterati da se odlučite šta želite ili još gore po vas on će se odlučiti šta želi. Ako razmišljate o ulasku u brak učinite to u avgustu. Ako ste rođeni krajem 70tih ili početkom 80tih zreli ste za osnivanje porodice i to će se verovatno dogoditi u drugoj polovini ove godine.

Zdravlje – Mogući problemi metabolizma.

RIBE (20.2.- 20.3.2011.) - PISCES
Posao – Na pragu ste velikih promena na poslu, uglavnom nabolje, naročito ako ste skloni da verujete u nemoguće, ako ste vizionar, altruista, kreativac a pri tom neverovatno uporni i svojeglavi. Smeli uspevaju a to će važiti i za predstavnike vašeg znaka. Nove poslove počnite u februaru ili martu ili počnite da se „zagrevate“ za sve ono što sledi. Nemojte biti neopverljvii prema Vodoliji ili Jarcu, Vagi ili Škorpiji jer ćete od njihovih saveta čak i kada vam ne odgovaraju imati koristi. Podrška osoba na položaju ili finansijska podrška porodice vam je od velikog značaja. Ne oklevajte nego se upustite u posao za koji osećate da je vaše intimno opredeljenje čak i ako ste se bavili nečim sasvim drugačijim ili nastavite svojim putem posebno ako ste na bilo koji način prisutni u medijima. Era Riba je odavno prošla ali period Riba počinje a to znači da će uspeha imati svi koji se bave istorijom, arheologijom, naukom, medicinom, alternativnim oblicima lečenja, umetnici posebno.

Ulazak Neptuna 4. aprila u vaš znak posle više od vek i po nije mala stvar. Imate sve šanse da, naročito ako ste februaraska riba sve do 6.avgusta dok se ponovo ne vrati u Vodoliju, napravite zaokret na poslu o kome ste sanjali. Umetnici, lekari, naučnici i sportisti mogu očekivati veliku uspeh. Etnolozi, farmaceuti takođe. Krenite posle 23. januara u akciju jer vam odgovara i pozicija Jupitera u Ovnu koji donosi veliki novac a posle 5. juna i mogućnost stalnog aranžmana, posao koji ima veze sa putovanjima i to u egzotične zemlje, mogućnost saradnje sa Strelcem, Bikom, Vodoljom. Ako imate privatnu firmu ili strepite za svoje radno mesto izbegnite rasprave sa pretpostavljenim u martu, junu i novembru. Mnogi će primetiti transformaciju vaše ličnosti i vi ćete potpuno „procvetati“. Skriveni talenti će doči do izražaja i vaše sposobnosti će biti i te kako dobro nagrađene. Moguće je poveće ulaganje u stambeni prostor ili posao sa nekretninama koji će doneti veliku zaradu.U junu kada Jupiter, jedan od vaša dva vladaoca uđe u moćnog Bika, slede veliki dobici preko nekretnina, rada sa strancima ili preko rada u medijima. U avgustu, septembru i u prvoj polovini oktobra ne rizikujete ulažući novac u neke sumnjive poslove.

Ljubav - Iako važite za osobu koja često menja mišljenje, stav, predmet ljubavi, ove godine ćete želeti da se skraite, zaljubite i odete pred oltar. Predstavnicima vašeg znaka neće biti dosadno, naprotiv, moći ćete da ostvarite svoje snove o braku, porodici ali, ipak, većina predstavnika vašeg znaka će želeti da i dalje ostane slobodna. Preko posla, posebno ako radite sa strancima ili nameravate da pređete u strano predstavništvo predstoje brojna udvaranja. Ma čime da se bavite imate šanse da postanete poznati a ako se inače bavite poslom preko koga ste poznati u javnosti, predstoji veliki uspeh. Retrogradni hod Merkura koji vlada vašom astrološkom kućom doma i porodice od kraja marta do 23. aprila i u avgustu može vas navesti na ishitrene odluke u sferi odnosa sa partnerom bilo da raskinete dugu vezu ili donesete preko noći odluku o ulaksu u brak.

Osobe koje žive u nekim drugim zemljama ili često putuju, posebno one koje ste možda već imali prilike da upoznate biće predmet vaše ljubavi. Mlađi partneri će vam se činit nepouzdani ma kog pola da ste sa oni malo stariji biće posesivni ali vama velika podrška u svemu i iskreno odani. Oni koji planiraju da se bave glumom ili režijom, muzikom, takođe mogu imati uspeha. Rođeni početkm 90 tih mogu se nadati velikom uspehu.

Sredovečne Ribe koje su propustite šansu u mladosti, dobijaju priliku koju neće propustiti. April i maj donose mladim damama Ribama udvaranje sredovečnog uspešnog biznismena a muškarcima vezu sa nekim ko će ih odvesti do matičara. Tokom cele godine se smenjuju kratki periodi vašeg raspoloženja i nesigurnosti ali jednom Biku, Raku ili Škorpji verovatno nećete odoleti. Strelac i Jarac iz poslovnih krugova će takođe biti osobe koje će vas intrigirati i verovatno uspeti, ako vi to želite, da odvedu do matičara.

Jul i novembar mogu biti meseci u kojima će vas privući osoba koja je veoma popularna u poslovnim krugovima i sa kojom ćete moguće i vi započeti saradnju.Kraj godine može doneti uzbudljive događaje sa osobama na položaju, afirmisanim i veoma upornim u pokušaju da vas osvoje.

Zdravlje - Proverite vid, izbegavajte izlaganje suncu.

POGLEDAJTE I VAŠ NEDELJNI HOROSKOP!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар