HOROSKOP NEDELJNI / TJEDNI - od 11. jul do 17. jul 2011 godine


Predlog: Pogledajte i svoj GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011!


Vodolija (21.01. - 19.02.)
Na poslu je sve u najboljem redu, ali vi stalno tražite nove izazove kako biste pokazali svoje sposobnosti. Ponekad ste veoma nametljivi. Prema partneru pokazujete netrpeljivost i nerazumevanje. Često se ljutite.

Ribe (20.02. - 20.03.)
Niste sigurni šta hoćete i na kom biste se radnom mestu osećali dobro. Neprestano tražite svoje mesto pod suncem. Budite smireni i objektivni. Mnogo energije ulažete u emotivni život, ali za sve je potrebno dvoje.

Ovan (21.03. - 20.04.)
Imate veliki uticaj na kolege, a sa svima radite i privatno. Rasplinuli ste se na mnogo strana. Pazite da posao zbog toga ne trpi. U ljubavi ste veoma kreativni, partner lako prihvata vaše ideje.

Bik (21.04. - 20.05.)
Ukoliko ste nezaposleni, ovo je odličan period da nađete posao. Zaposleni će izbiti u prvi plan po idejama i kreativnosti. Veoma ste aktivni, pa za partnera nemate mnogo vremena. Potrudite se da ne ugrozite vezu.

Blizanci (21.05. - 21.06.)
Finansijski problemi vam odvlače misli sa posla. Koncentrišite se na obaveze. Neobična ljubavna situacija, a vi nimalo niste realni. Partner je veoma otvoren, saslušajte ga.

Rak (22.06. - 22.07.)
Prijatna radna nedelja. Imaćete vremena da se pozabavite nečim što vas već neko vreme zanima. Komunikacija s partnerom je lepa i iskrena. Postajete sve bliskiji i delite sve na dva dela.

Lav (23.07. - 23.08.)
Nove ideje i mogućnosti da počnete neki ortački posao nisu stabilni. Poverize zakonitost i finansijsku stranu posla u koji ulazite. Želite da se približite partneru. Nežnost, iskrenost i lepe reči će vam to i omogućiti.

Devica (24.08. - 23.09.)
Držite se svojih planova bez obzira na ponude i mogućnosti. Sada bi vam najviše odgovaralo da odete na godišnji. Lični problemi vas opterećuju, a niste u mogućnosti da ih rešite. Ali ne možete ni da ih ignorišete.

Vaga (24.09. - 23.10.)
Nezadovoljni ste poslom jer imate teško ostvarljive snove. Uskoro ćete biti u mogućnosti da neke stvari promenite. Društveni život vam je veoma bogat, a bilo bi lepo da u njega uključite i partnera.

Škorpija (24.10. - 22.11.)
Ulažete dosta napora u posao kako bi se sve odvijalo nesmetano. To će vam se veoma brzo i isplatiti. Dobro se zabavljate, stalno ste okruženi prijateljima i kolegama. Posvetite više vremena partneru.

Strelac (23.11. - 21.12.)
Držite se svog posla i radite samo ono što najbolje znate. Potrudite se da sve obaveze završite u roku. Posavetujte se sa nekim u čiju procenu imate poverenja kada je vaš ljubavni život u pitanju.

Jarac (22.12. - 20.01.)
Napredujete polako ali stabilno. Imate dobre ideje, podelite ih sa kolegama. Novčana situacija će se do kraja nedelje popraviti. Odnos sa partnerom postaje služben. Morate zajedno da prevaziđete probleme.

Pogledajte i svoj GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011!

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima