Nakon što je doživela jednu od najvećih životnih tragedija, Svetlana - Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić tugu leče daleko od Beograda i znatiželjnih ljudi. Naime, Seka i Veljko su odmah nakon gubitka bebe otputovali u Prag, ne bi li tamo sredili misli i oporavili se od šoka koji ih je zadesio.

- Čim je Aleksićeva izašla iz privatne klinike u kojoj je operisana i gde joj je urađena kiretaža, Veljko je spakovao njihove stvari i kupio karte za Prag. Zbog teškog psihičkog stanja u kome se nalazi, njen suprug se ne odvaja od nje nijedne sekunde i brine o tome da Seki ništa ne zafali. Tamo uživaju u šetnji, restoranima, a razgovor o svemu što se dogodilo Aleksićevoj pomaže da se vrati u normalu - rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici, i dodao da se Seka tamo našla sa dobrom prijateljicom Tijanom Todorović, koja će se u narednom periodu brinuti o njenom izgledu.
- Seka se u Pragu našla sa dugogodišnjom prijateljicom Tijanom, sa kojom se dogovorila da ubuduće brine o njenom stajlingu. Veljko je svaki dan obraduje ponekim poklonom ne bi li vratio osmeh na lice svojoj dragoj - završio je naš izvor. Podsećanja radi, Svetlana Aleksić-Piljkić i Veljko su oko novogodišnjih praznika izgubili bebu, ali se pevačica od tada nije oglašavala u medijima. Seka je nekoliko puta izjavila da bi volela da dobije blizance, tako da ni ona ni Veljko neće odustati od namere da u najskorije vreme dobiju prinovu u porodici.

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар