Kraljici narodne muzike Lepoj Lukić je neko od seljana sa kojima boravi u kući za građanstvo ukrao sve zlatnike, a većina takmičara kao glavnog osumnjičenog za „zločin“ obeležila je Bebi Dol!

Sve je počelo kada se pevačica požalila da joj je neko maznuo pare dok je bila u toaletu, kao i da joj je neko dirao bubicu koju je okačila na vrata od kupatila. Iznervirana zbog pljačke, vikala je po kući, rekavši da je trebalo pare da stavi u gaće.
- Lepo sam rekla da ću pare nositi u gaćama, ali su me svi ubeđivali da ne smemo da krademo jedni od drugih i ja računam što da krijem, nemam od koga, a i svi smo dobili isto. Neki potroše sve, pa šta kažu, ajde da uzmemo od onog ko ima. Odsad, sve dukate stavljam u gaće, da vidim ko će tada da me pokrade - objašnjavala je Lepa.
Inače, iako je glavna osumnjičena za krađu, Bebici to niko nije rekao tako da nije dobila priliku ni da kaže nešto u svoju odbranu.

Seljani uneredili WC!
Jedan od glavnih problema sa farme, nemar i loša higijena, očigledno je zaživeo i u dvoru, jer je juče u ženskom WC-u zatečena situacija u kojoj se neko uneredio na dasku. Pošto prvobitna istraga oko vinovnika ovog „izgreda“ nije urodila plodom, takmičari su se dogovorili da će odsad dežurati ko i kada ide u kupatilo.
(Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар