Po oceni većine učesnika rijaliti programa „Dvor“, bivši fudbaler Predrag - Peca Brzaković proglašen je za najobdarenijeg dvoranina!

Naime, ukućani su igrali igricu „šuška se šuška“. Đus je započeo temu koliko ima istine u tome da veći deo ženskih učesnika zeva u središnji deo jednog dvoranina i tako su krenula peckanja na Pecin račun.
- Imaš rampu u gaćama! Ma ne, imaš šmrk crevo! - smejao se muški deo dvorana, dok je Brzaković polako crveneo u licu.

- Istina je da Peca ima crevo u gaćama, ja tvrdim to - rekao je Ćemo, dok su se žene samo kikotale i nijedna nije htela da da komentar kako one ocenjuju trenerov ponos. Bivši fudbaler je samo ćutao i moglo bi se reći „propadao u zemlju“ koliko mu je bilo neprijatno zbog svega što čuje.
Podsećanja radi, „Alo!“ je već pisao o tome kako je pevačica Lana Toković u nekoliko navrata komentarisala kako Brzaković ima lepu i trćastu guzu.
- Vidi kako mu je trćasta guza - govorila je Lana našoj novinarki i aktuelnoj kraljici Dragani Tripić.

Izvorinki se priviđaju zli duhovi!
U toku popodnevnog ćaskanja, Izvorinka Milošević je pitala Lepu Lukić da li je primetila da je u dvor ušao neki zli duh. Dok su sedele u spavaćoj sobi, pevačica vlaške muzike pohvalila se Lepi kako su u prodavnicu stigle travke koje je tražila i dodala da je ubeđena da se među njima pojavio zli duh koji potiče iz istočne Srbije. Kraljica narodne muzike posavetovala je koleginicu da se ne igra sa tim i da bi mogli da je prozovu nekom vračarom ako nastavi da priča o tome.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар