Kralj i kraljica su večeras odlučili da nominuju Uršu Čepin i Danijela Pavlovića za izbacivanje sa “Dvora”, dok je publika najmanje glasova dala Jeleni Marinkov i Peci Brzakoviću. Njih četvoro će noć provesti u okovima, a sutra će biti saopšteno koji muškarac i žena ispadaju iz rijalitija.

Prema odluci krunskog saveta svi učesnici “raskošnog” rijalitija su uspešno završili zadatak. Iako je nadzornik Dejan predložio Lepu i Danijela, a sluškinja Vanesa Lepu i Ćemu za izbacivanje, kralj i kraljica nisu prihvatili njihov savet. Nakon malog nesporazuma Fiko i Dragana su odlučili da nominuju Danijela i Uršu i tako spasu Lepu Lukić.

Dragana je objasnila da Danijel nije ispoštovao zadatak jer nije hteo da obuče gaće preko pantalona i pleše kao i ostali takmičari jer, kako je objasnio, radi u pedagoškoj ustanovi i ne želi da ga takovog gledaju deca.

- Ako neće da se igra i ispunjava zadatke, onda Dvor nije mesto za njega - rekla kraljica za Danijela i dodala da kad uporedi Lepu Lukić i Uršu, da je Lepa veliki borac i da se odlično uklopila pa ne može da je nominuje. Publika je odlučila da se na listi za izbacivanje nađu i Jelena i Peca.

Nakon saopštenih glasova, Dejan Milićević je u kuću uneo bukagije i stavio u okove nominovane učesnike. Kod njega se nalazi ključ od lanaca koji jedino on može da upotrebi kad se nekom od “kažnjenih” bude išlo u toalet.

Publika glasa do sutra uveče kada ispadaju jedan muškarac i jedna žena.

Inače, ovaj dan u rijalitiju obeležile su rasprave oko čišćenja psećih izmeta, pravljenja kućica za ljubimce i kupovina poklona za kralja i kraljicu. Lepi Lukić se smučilo da čisti pseće izmete, pošto ih je bilo mnogo po kući, a Dejan Milićević je non stop vikao na učesnike što svoje ljubimce ne izvedu napolje u dvorište.

Manekenka Nina jedina nije baš oduševljena što ima psa jer, kako je rekla, najviše voli kad neko drugi brine o njemu. Interesantno je da je Tamara svog mezimca nazvala Tijana, Lepa svog Boki 13 dok su se ostali odlučili za imena poput Žuća, Maza, Bebac... Milićević i Vanesa su razgovarali ko ih nervira, ali nisu nikom našli posebnu zamerku osim što je modni fotograf opet rekao kako ga Ćemo nervira jer se “stalno namešta za slikanje”.

Kralj i kraljica su se obradovali poklonima koji su im pripremili svi učesnici “Dvora” za kraj vladavine. Osim jaja, belog luka protiv uroka, toalet papira i drugih darova, kraljica se najviše obradovala Đusovom poklonu- majici sa “interesantnim natpisom” kao i Uršinim - tanga gaćicama. Sve je nagradila sa po jednim zlatnikom, a samo Urši i Đusu dala je dva zbog originalnosti.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар