Narodna izreka „Hrani kuče da te ujede“ pokazala se kao tačna u slučaju pevačice Zorice Marković, koja je neposredno pre ulaska na „Farmu“ pomogla Vesni Vukelić Vendi, tako što je angažovala da peva u njenom restoranu „Hacijenda“, a zatim i preporučila da uđe u rijaliti šou.

Međutim, Markovićeva je veoma ljuta na Vendi zbog toga što je nijednom tokom boravka na farmi nije pozdravila, pa je u „Jutarnjem programu“ Televizije „Pink“ izjavila da Vukelićevu više neće pustiti ni da joj uđe u kafanu, a kamoli da tamo zapeva!
Naime, kada je voditelj Vlada Stanojević upitao Zoricu da li gleda „Farmu“ i šta misli o Vukelićevoj, pevačica je otvorila dušu:
Kada sam ja otvorila restoran, Vendi je bila u jednoj nezavidnoj materijalnoj situaciji. Ja sam je pozvala kod sebe u lokal da peva i radila je kod mene godinu dana. Mene su ljudi iz „Pinka“ zvali da uđem u „Farmu“, ali zbog posla nisam mogla da pristanem, pa sam im toplo preporučila Vendi, koja mi se tako odužila što me nikada tokom boravka u rijaliti šouu nije spomenula. Ni mene, ni orkestar „Lepeza“, sa kojim je radila godinu dana - rekla je ogorčeno folk pevačica.
Kada je Stanojević pokušao da ispegla stvar i opravda Vendi obrazlažući da je ona možda ipak pozdravila nju, ali da to nije emitovano, Zorica je kao oparena uzvratila:
- Nema tu opravdanja! Ona se nijednog momenta nije setila orkestra i mene, a mi smo joj najviše pomogli. Vendi više nikada neće zapevati kod mene, niti doći u moju kafanu, ona je svoje otpevala - zaključila je razočarano pevačica.

Baki gađao Vendi đubrivom
U toku jučerašnjeg dana došlo je do svađe između Vendi i Bakija, koja se završila tako što je reper pevačicu gađao stajskim đubrivom! Naime, sve je počelo kada je Vesna stala u odbranu Ekrema, da on ne može da radi jer je slab, što je iznerviralo Đoganija. Potom je Baki uzeo stajsko đubrivo u ruku i gađao nekadašnju ljubavnicu! Na svu sreću, promašio ju je!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар