Učesnica „Parova“ Karolina Jovanović svojevremeno se slikala za „Plejboj“

Teniserka i devojka Peđe D Boja, Karolina Jovanović, slikala se svojevremeno za naslovnu stranu „Plejboja“. Kako je sama ispričala, njena majka je okrenula redakciju ovog muškog magazina i predložila da se njena ćerka obnaži za široke narodne mase.

- Jedno veče sam se vraćala sa treninga, kada su me pozvali iz „Plejboja“ u želji da ugovore termin za slikanje. Tu sam se potpuno zbunila, ali kada sam došla kući, mama mi je rekla da se čula s njima i da bi to mogla da bude dobra prilika da „podignem prašinu“. Imala sam ponude i od drugih časopisa, ali sam se odlučila za „Plejboj“ - rekla je tada Jovanovićeva u intervjuu za ovaj magazin i dodala:
- Dugo sam se razmišljala da li da to stvarno uradim zbog mentaliteta ljudi sa Balkana, koji ne gledaju blagonaklono na to, a ipak se pokazao kao pravi potez. U mom Nišu svi su oduševljeni fotografijama - izjavila je Karolina.
Mlada teniserka se trenutno nalazi u rijalitiju „Parovi“ sa svojim nekoliko decenija starijim emotivnim partnerom, a zanimljivo je da je i u šou takođe ušla na nagovor svoje majke, koja je smatrala da je ovo još jedan potez koji njenoj mezimici može da pomogne u karijeri.
Karolina i Peđa su se upoznali pre dva meseca na „Plejbojevoj“ zabavi „Plavi voz“ i od tada su, kako on kaže, u stabilnoj vezi.

Igor startovao Karolinu
Učesnik rijalitija „Parovi“ Igor Matić, dečko Slađane Delibašić, bez pardona se u subotu veče nabacivao Karolini Jovanović, rekavši joj da je ona devojka kakvu želi!
- Karolina, da li ti prorade leptirići kada nekog vidiš prvi put? Recimo, mene kada si videla, jesi li osetila nešto? Znaš, ti si baš žena kakvu ja želim za sebe. Plava, sportista, sva zategnuta. Samo da znaš, od sudbine još niko pobegao nije. Možda se nekad, negde sudariš sa mnom, te ljubavi su najslađe i najuspešnije veze - bio je direktan Matić.
Može se reći da ni Peđina devojka nije baš ravnodušna, mada je pokušala da izbegne odgovore.
-Ti si ekstra lik, fenomenalno izgledaš, ali ti si Slađin partner, a ja smatram nju najlepšom na estradi i ovako mi je ona super - rekla je teniserka.
Igor je bio uporan i nije želeo da odustane, pa se pohvalio i veličinom svog polnog organa.
- Ja možda nisam neki frajer, ali mogu ti reći da sam od tate nasledio veliki polni organ i tu mi ne manjka uopšte - završio je biznismen, na šta se Karolina smeškala. (Foto/Izvor: Alo)

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар