Mada je Peja u areni učinio sve kako bi najstarija farmerka ostala u Lisoviću, publika sms glasovima odlučila da glumica ipak napusti trku za 100.000 evra. Počelo finalno glasanje

GLUMICA Eva Ras napustila je u nedelju veče ružičasto imanje u Lisoviću i tako se oprostila od trke za sto hiljada evra. Iako je drugi duelista, Peja, učinio sve kako bi, negativnim poenima, pomogao najstarijoj farmerki da ostane na farmi, publika je sms glasovima presudila u njegovu korist: Peja - 80,25%, Eva – 19,75%.

Eva je u arenu ušla rekavši da je spremna da napusti imanje, jer nije učila i nije, kako je rekla, želela da se bori sa njenim jedinim zaštitnikom u protekla tri meseca na farmi.

- Kada bih se borila protiv Peje, bio bi to paradoks – rekla je glumica. - U izolaciji je bilo jako hladno, ja sam skroz hendikepirana. Ući ćemo u Ginisovu knjigu rekorda kao najgori farmeri, koji nismo umeli ni rupe da zakrpimo.

Peja kao mlađi bio je i brži od Eve, prekidajući Ognjena u čitanju pitanja i dajući pogrešne odgovore, pa ga je glumica u jednom momentu zamolila da to ne čini.

- Igrali smo se tri i po meseca, svi smo uživali, mislim da je i publika uživala. Došlo je vreme da se ide kući – kazao je Peja.

Iako je džentlmenski pokušao da pomogne Evi, publika je Peji dala čak 89,04% glasova i tako odlučila da on ostane na farmi. To, međutim ne znači da će on dugo i ostati. Naime, u nedelju veče je počeo glasanje za finale, a pravila nalažu da će od ponedeljka veče po dvoje farmera da napusti imanje. U superfinalu će ostati šestoro vipovaca, za koje će publika moći da glasa do četvrtka veče.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар