Mlađa ćerka Bernija i Slavice Eklston, Petra, dospela je na naslovne strane britanskih tabloida zbog vesti da je rešila da se preseli – u 66,5 miliona funti vrednu vilu.

Nije loše za jednu 22-godišnjakinju, prokomentarisali su britanski mediji u svom stilu, objavivši da je Petra zajedno sa dečkom, biznismenom Džejmsom Stantom, odlučila da kupi kuću tajkuna ser Entonija Bamforda.

Mladi par će se tako iz ‘skromne’ sedmospratnice (čiji je jedan sprat služio samo za garderobu) u Iton Skveru preseliti u kuću sa 14 spavaćih soba, 10 kupatila, vinskim podrumom za Džejmsovu kolekciju vrednu 150 hiljada funti i prostorom za podzemni bazen i teretanu.

Kako saznaju mediji, Petrina nova kuća je u neposrednoj blizini londonskog doma buduće princeze Kejt Midlton, a važi za najvredniju nekretninu u luksuznom naselju Čelzi. Vila je inače prvobitno prodavana za 79 miliona funti, ali kako niko nije bio zainteresovan, Bamford je letos cenu spustio na 66,5.

„Prodaja još uvek nije zaključena, ali je proces u toku,“ potvrdio je jedan bliski prijatelj Bernijeve ćerke, koji je na pitanje šta će mladoj neudatoj devojci toliki prostor odgovorio: „Ona to može da priušti.“ (SrbijaNet)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар