Holivudski glumac Džon Kjuzak koji ovih dana boravi u Beogradu na snimanju filma „Gavran“, nije odoleo čarima prestoničkog noćnog života, te je u sredu uveče sa ostalim članovima ekipe izašao u provod. Kjuzak je u društvu srpskih kolega prvo uživao u popularnom baru „Soho“ na Dorćolu, a veselo društvo se zatim zaputilo u klub „Plastik“ gde je poznati glumac đuskao do ranih jutarnjih časova.

Iako već nekoliko dana radi punom parom na snimanju filma o poslednjim danima života pesnika Edgara Alana Poa, umor nije sprečio Kjuzaka da pre dve večeri izađe u grad. U baru „Soho“ sredom tradicionalno uživo nastupa bend „The Millionaires“, a dobru svirku nije propustio ni Džon Kjuzak, koji je u lokal svratio sa kolegom iz filma Sergejem Trifunovićem i njegovim bratom Banetom. U „Sohou“ je sve vrvelo od poznatih ličnosti, a u prijatnoj atmosferi uz koktele i hitove Ejmi Vajnhaus uživali su i Vuk Brajović i Vlade Divac. Nakon što su se zagrejali u „Sohou“, Kjuzak i prijatelji otišli su u klub „Plastik“ gde su im društvo pravile i poznata srpska manekenka Nataša Vojinović, te glumica Aleksandra Janković, a đuskalo se do ranih jutarnjih časova. Poznati glumac bio je oduševljen provodom, ponajviše činjenicom da ga niko od ostalih posetilaca kluba nije ometao, te je gotovo inkognito mogao da se opusti i provede, zbog čega je najavio da će ponovo svratiti u ovaj klub. Mnogi gosti „Plastika“ nisu ni prepoznali holivudsku zvezdu, te se on čitave noći neometano zabavljao sa svojim domaćinima. Kjuzak nije zapostavio ni svoje fanove širom sveta koje redovno putem svog „Tviter“ profila obaveštava o napretku snimanja u Beogradu, te je tako opisao i neke od scena koje su noću snimane na ulicama grada.

- Sinoć smo snimili scenu u kojoj Poa izbacuju na ulicu iz jednog bara, a zatim ga pijani mornari pretuku i ostave u jarku - napisao je glumac. U napetom trileru koji režira Džejms Mektig, poznat po filmovima „V for Vendetta“ i „Nindža ubica“, biće opisani poslednji dani u životu američkog majstora kratkih horor priča Edgara Alana Poa. Radnja filma prati Poa, koji uz pomoć detektiva pokušava da uđe u trag serijskom ubici, koji inspiraciju za svoja brutalna ubistva nalazi upravo u Poovim pričama. Pored toga što se upušta u ovu detektivsku avanturu, Po mora da pronađe i svoju verenicu Virdžiniju, koju je ubica oteo kao svog taoca. Snimanje filma počelo je u oktobru u Budimpešti, a ekipa se tokom proteklog vikenda preselila u Beograd, koji je za potrebe ovog filma postao Baltimor s kraja 19. veka. Inače, ovaj film bi Kjuzaka trebalo da vrati među holivudsku elitu, koji već neko vreme ne uspeva da snimi hit film. Publika je navikla da ga gleda u romantičnim komedijama poput „High Fidelity“, „America’s Sweethearts“ i „Serendipity“, tako da će rola o turbulentnom životu Edgara Alana Poa biti pravi zaokret u njegovoj karijeri.


Ekipa filma
Pored Džona Kjuzaka koji će se pojaviti u naslovnoj roli, u filmu igraju i Luk Evans, Alis Iv, te Oliver Džekson-Koen, kao i srpski glumac Sergej Trifunović, koji je sa Kjuzakom već sarađivao u filmskoj parodiji „War,Inc“. (Blic.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар