Još jedna žestoka svađa na imanju u Lisoviću između Bokija 13 i Baneta Jankovića, ovog puta je završena fizičkim kontaktom i to gašenjem cigarete na ruci! Naime, Bane je ušao u konflikt sa Bojanom Jovanovskim i tom prilikom ga spržio!

- Kad je tebi poslednji put neko popu*io? Znaš li ti uopšte kako je to?- upitao je Bane Makedonca ironičnim tonom.
- Ja pušim cigare svaki dan - odgovorio je Boki 13, na šta je Janković krenuo još žešće:
- Ne pitam te šta ti pušiš, nego ko tebi puši? Je l‘ si uopšte ikada osetio to? - rekao je Bane.
- Ti si sad tražio da mi popušiš, a ja ti nisam dao - završio je Boki i onda krenuo u stopu da prati Jankovića i duvao mu dim u lice, što je mladog farmera iznerviralo još više i u afektu je ugasio cigaretu na Bokijevom prstu.
- Ja, bre, kad pogledam tebe shvatim koliko sam srećan čovek! Tebe neće ni muškarci, a ni žene! Ko će sa tobom u vezi da bude? Nijedna žena, nijedan gej muškarac! Ćuti tu i ne duvaj se, vrlo dobro znam kako na tebe gledaju u Makedoniji, sve sam čuo od ljudi koji su ti bliski - pričao je Bane dok je Bojan ćutao i samo klimao glavom.

Stefan: Boki je debelo govedo!
Farmer Stefan Gligorijević, koji je pre dve večeri u vanrednom izbacivanju napustio imanje u Lisoviću, osuo je paljbu po svom dojučerašnjem cimeru Bokiju 13, koga smatra stokom.
- Ma on je debelo govedo, usoljeni debeljko. Ništa mi se ne sviđa kod njega. Ni ambalaža, niti išta. On je bleda kopija Azisa. Dupetom se probija u životu. Ma jedna mačkoglava foka - objašnjava Stefan i dodaje da bi se na ulici makedonskom šoumenu javio na specifičan način.
- Aha, obratio bih mu se, ali gađanjem jajima i paradajzom! Mislim da bi Bojana Jovanovska trebalo sledeća da leti s farme.
S obzirom na to da je sa bivšom farmerkom Irenom Šućur započeo muvanje na imanju, reper nam je rekao da bi voleo da nastave gde su stali.
- Nikad se ne nadam ničemu, ali bi bilo lepo da Irena i ja popričamo i vidimo šta nam je dalje činiti - objašnjava farmer dodajući da bi imao bi seks s njom na imanju da je ona htela. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар