Miloš Bojanić, pobednik druge sezone rijaliti programa „Farma“, prvi put nakon povratka iz Amerike za „Alo!“ otkriva svoje mišljenje o aktuelnim takmičarima, a posebno je obratio pažnju na Vesnu Vukelić, Ekrema Jevrića, Bokija 13 i Bakija B3.

Braćala je uzvratio udarac Vesni, koja ga je pominjala u nekoliko navrata, rekavši da je nikakva žena i kako bi radije ‚vatao svoju kozu nego nju.
- Ma kakva Vendi! Moja koza ima bolju sisu od nje! Vise joj grudi kao da su od gume! Pre bih kozu ‚vatao nego nju! Sisa napolje - to je njen nivo! Ona nema, bre, grudi! Ja sam, bre, sisao sisu, a to što ona ima daleko je od onoga što treba da ima. To je jedna slobodna žena koja je spremna na sve i zna zbog čega je došla. Ja neću da se spuštam na njen nivo jer je u rangu sa njom jedino Ekrem Jevrić! E, to je njen nivo! - započeo je Bojanić razgovor i dodao da je zgranut dešavanjima oko Jevrića.
- Ne znam kako su njega psiholozi pustili tamo! On je kao dvorska budala, nije normalan. Svi kupe poene na njegovom mentalnom nedostatku. Vidi se da je pošten i dobar čovek, ali ne mogu da verujem da ga toliko nagovaraju na gluposti - rekao je popularni Braćala i dodao da je farma na kojoj je on bio bila dosta zanimljivija i gledanija od ove.
- Da sam na mestu producenata, ja bih im smanjio honorar za pedeset odsto! Ja bih pitao sve tamo: „Je l‘ moguće da ne znate zašto ste došli i da je cela farma Ekrem?!“ - prokomentarisao je Miloš i istakao da je političar Marijan Rističević zauzeo mesto najvrednijeg - što je on bio nekada - ali isto tako naglasio da njegovo ponašanje nema veze sa životom.
- Marijan najviše radi i zato sada zadruga kreće na njega! Ali, njegov stav prema Bokiju 13 nema veze sa životom. Ja da sam tamo, imao bih respekt prema Bokiju jer je inteligentan momak, a mene njegovo opredeljenje ne zanima! Ali mi je žao samo što ima 100 kilograma, a tako je mlad. Pazite, žena i 100 kilograma nikako ne idu zajedno! On je otišao po zadatku i provocira na sličan način kao što je mene Sajko - dodao je pevač i ujedno dodao nekoliko reči i o, prema njegovom mišljenju, najbezobraznijoj farmerki.
- Natalija je užasno bezobrazna! Ona nema veze sa životom. Misli da je neki seks simbol i glumi ribu samo da bi navukla Baneta. Nemojte mi nju više pominjati! Boli me briga kako je njenom mužu dok gleda sve to - bio je ogorčen Miloš.
Što se tiče glumice Eve Ras, Bojanić kaže da zbog druženja s Vesnom Vukelić može moralno da padne u očima naroda.
- Ona je inteligentna žena, ali Vendi će učiniti da je narod ne voli! Može moralno da padne u očima drugih. Ja sad nju gledam drugačije samo zato što je doživela nesreću u svojoj porodici i to je to - završio je Braćala, koji se pre nekoliko dana vratio iz Amerike, kako bi sakupljao pesme za svoj novi album.

Bojanić uskoro na imanju!
Iako su gledaoci imali prilike da ga tri meseca gledaju u najgledanijem rijaliti programu, pevač Miloš Bojanić će se kako „Alo!“ saznaje pojaviti i u ovoj sezoni!
- Gledajte, pa ćete videti kako će ostatak reagovati ako uđem! Neki će se sigurno šlogirati ako me ugledaju - bio je tajanstven Bojanić.

Katarina Živković je blaža varijanta Milene Ćeranić!
Bojanić je Milenu Ćeranić, bivšu cimerku na imanju u Lisoviću, uporedio je sa Katarinom Živković, koja je non-stop između Baneta i Bakija!
- Samo stoji između manekena i Bakija! Ne privlači me priča o njoj zbog onih prljavih gaća! Ona je blaža varijanta Milene Ćeranić, mala je razlika! - izjavio je Miloš.

Robijaš Baki može nekome da naudi!
Pevač Miloš Bojanić je densera Bakija B3 opisao kao živčanog robijaša koji u naletu histerije može nekome da naudi.
- On je neukusan i histeričan! Šta će jedan robijaš na farmi?! Od njega se može čuti samo brate, brate, brate i brate! On svojom nervozom može nekome da naudi tamo, svašta može da bude!- prokomentarisao je pevač. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар