Komplikovani ljubavni odnosi između Katarine i Baneta svakako su obeležili treći serijal “Farme”.

Njih dvoje se čas ne podnose, čas vole, čas su u ljubavi ili u svađi i nikako ne mogu da se dogovore šta bi želeli. Bane je nedavno presekao priču kada je rekao da sa Katarinom nikada ne bi bio van farme, što je pevačicu i te kako pogodilo. On se sada kaje, ona je hladna, a Katarinina mama kaže da je sigurna da Bane pati za njenom ćerkom.

- Bilo mi je krivo kada su se posvađali. Pa pogledajte priču sa Banetove strane. Da je on moje dete, primetila bih da pati. Kada god se nešto desi sa Kaćom, on je nervozan, nije okej, i spreman je da sve uradi za nju - priča Katarinina mama Verica koja smatra da su njih dvoje i dalje zajedno.

- Ja ne vidim da oni nisu kao pre, čini mi se da je njihov odnos čak lepši i dublji nego što je bio. Mislim da je Bane shvatio neke stvari i da od nje neće dobiti ono što je želeo pred kamerama. On je svestan toga i vidite i sami da je prestao da se švaleriše zbog moje Kaće. Sve priče o Kazanovi su pale u vodu. Oni su meni slatki, vidi se da se dopadaju jedno drugom i loš sam prognozer, ali je moje mišljenje da će biti u vezi kada izađu. Najiskrenije mislim da se dopadaju jedno drugom i da će pokušati da ostvare vezu - ističe Kaćina mama. Ipak, sa druge strane svi smatraju da je veza između njih samo dobro izrežirana priča zbog publike i glasova.

- Sa njene strane toga sigurno nema - kaže njena mama.

Ekremova ideja
Kako mu svaki dam na pamet pada neka suluda ideja, tako je Ekrem Jevrić prekjuče poželeo da jaše magare. Dugo je pokušavao da uzjaše nesrećnu životinju, ali nije uspeo. Uspeo je samo da izmami osmeh Peji... Drugi deo dana Ekrem je posvetio udvaranju pevačici Vendi...

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар