Mladi pevač Nemanja Stevanović u četvrtak je održao promociju svog albuma prvenca pod nazivom „Nikad ne plačem“ u produkciji „Siti rekordsa“, ali nije propustio priliku da se malo i požali da nije isto bez „Granda“ i Saše Popovića.

- Teže je bez „Granda“ i Saše Popovića jer sam odlučujem i prepušten sam samom sebi. Milica i Željko Mitrović su mi mnogo pomogli, ali sada sve moram sam da jurim i za sve da se pobrinem. Naravno, veći su prihodi, ali i rashodi - izjavio je Nemanja za „Alo!“, a budući da čelnici „Granda“ Saša Popović i Saša Žika Jakšić nisu prisustvovali promociji svog nekadašnjeg štićenika, zamolili smo Nemanju da i to prokomentariše.

- Pozvao sam i Sašu i Žiku, ali su verovatno imali neke obaveze. Pa radni je dan - opravdao je Stevanović izostanak svojih bivših poslodavaca.
Iako su izostali nekadašnji saradnici, mladog i ambicioznog pevača, pored devojke Milene Ćeranić, podržalo je mnogo prijatelja i kolega među kojima su bili Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem, Saša Kovačević, Maja Nikolić, Nikola Sarić Sajko, Milan Topalović, Stevan Anđelković i mnogi drugi.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар