Prelepa srpska snajka Adrijana Lima će predstojeće božićne i novogodišnje praznike provesti u Brazilu sa suprugom Markom Jarićem i ćerkicom Valentinom. Valentina će tom prilikom prvi put u životu videti okean.

Adrijana i Marko sa ćerkicom Valentinom
Adrijana je pre nekoliko dana zajedno s ostalim anđelima promovisala nove božićne paketiće „Victoria’s secret” u radnji „Soho“ u Njujorku. Tom prilikom je otvoreno pričala o planovima za Božić koji će provesti s najbližima u rodnom Brazilu.

- Tradicija moje porodice je velika božićna večera i pokloni - objasnila je Lima, koja ima jedan veoma neobičan i zanimljiv način darivanja.


- S obzirom da je u Brazilu veoma toplo pa nemamamo dimnjake, odžake i kamin gde Deda Mraz obično ostavlja poklone, kod nas svu decu pokloni čekaju ispod kreveta. Upravo to ću ja ove godine prirediti Valentini. Ovo je njen drugi Božić u životu i pošto je porasla, počela je da prihvata i shvata situacije oko sebe - kaže Adrijana.

Kako je Božić vreme za razmenu darova i u svetu odraslih, Andrijana bi volela da od svog supruga dobije specifičan i romantičan poklon.

- Kada bih birala iz kolekcije „Victoria’s secret”, volela bih da dobijem brushalter „Miraculous push up“ zato što je veoma udoban i uvećava grudi za dva broja. Ali, nisam osoba koja „pada“ na materijalne stvari i više bih volela da dobijem poklon koji dolazi iz srca. Moja jedina i najveća želja je da dobijem ručno pisano pismo. Danas to više niko ne radi - objasnila je nostalgično manekenka.

Pa, sledeći potez je na Marku. (Izvor:Blic)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар