Trenutno najzanimljivija osoba preko bare za srpsku javnost, Igbala Jevrić, potvrdila je ekskluzivno za „Alo!“ da će se pojaviti na najpoznatijem seoskom imanju u Lisoviću!


Supruga pevača Ekrema Jevrića trebalo bi narednih dana sa producentima „Pinka“ da utanači detalje svog učešća u „Farmi“.
Kako „Alo!“ saznaje, gospođa Jevrić je izrazila želju da na imanje uđe na jedno veče u okviru žurke, dok bi producenti rijalitija voleli da ostane do kraja. Ekremova nežnija polovina je u razgovoru za „Alo!“ potvrdila da pregovara s producentima „Farme“, ali i izrazila želju da putem naših novina nešto poruči svom suprugu pred dolazak u Srbiju!
- Moj Ekrem se otrg‘o kontroli! Moram ja da dođem i da uzmem stvar u svoje ruke! Mnogo me sekira, pogotovo kada se do‘vati sa onom kurvom Vandi (Vendi)! Nema on šta da traži s Vandi, nije mu ona žena! Ima on svoju ženu! Zato sam mnogo ljuta na Ekrema, on nije takav, svi ga huškaju... Napišite sve to i recite da zabranjujem Ekremu da stoji s onom rospijom! - kaže Igbala za „Alo!“.
- Recite mu da beži od onog... onog debelog! - na naše pitanje na koga tačno misli, Jevrićeva se nadovezala:
- Pa na onog pedera! Šta on ima s njim da priča?! Svi mu se smeju. Jeb‘o ga on. Nije to društvo za njega - kaže Igbala.
Na naše konkretno pitanje da li će stvarno doći u Lisović, Igbala je ko iz topa odgovorila:
- Bi‘, što ne bi‘! Al‘ moraju da mi plate. Ja imam biznis ovde. Ako mi plate avionsku kartu i to što ću doći i biti kod Ekrema, došla bi‘! - poručila je Ekremova supruga.
Kako zasad stvari stoje, Igbala bi mogla već za nekoliko dana da stigne na najpoznatije imanje u Lisoviću i tako pomrsi konce mnogim farmerima, a pogotovo svom suprugu i njegovoj „rijaliti devojci“ Vendi. (Izvor:Alo.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар