Muškarci imaju tajne o kojima nerado pričaju sa svojim partnerkama. Među njima je i ona da sve rade - zarad seksa, kao i da kada dobiju poziv na razgovor pomisle da je u pitanju zamka. Zato otkrivamo za vas 9 tajni koje oni rado čuvaju samo za sebe.


O tajnama muškarci vešto ćute, ali bi mnogo olakšale partnerske odnose sa ženama
SVE SE VRTI OKO SEKSA
Istina je da je sve u seksu. Naročito kada su muškarci u pitanju. Oni to vole, skloni su da eksperimentišu, istražuju. Takođe, veoma je bitno da žene shvate da muškarci vole što aktivniji seks.

MANJE PROBLEMA, VIŠE ROMANTIKE
Muškarac će imati manje volje da bude romantičan, nežan, da preuzima inicijativu prema ženi koja ga nervira i zagorčava mu život. Žena treba da zna da ako želi da se mazi i ljubi sa svojim partnerom, pre toga ne treba da mu održi predavanje zašto on nije spustio dasku u toaletu, zbog čega je zaboravio da baci đubre i kako nikako da prestane da ide sa prevrnutim čarapama.

MUŠKARCI SU STRASNI
One stvari koje pripadnice lepšeg pola uopšte ne zanimaju, su najveće muške strasti. Tu spadaju automobili, sport, prvenstveno fudbal. Na spisku omiljenih zanimacija su i trke, motori, akcioni filmovi, tuče, boks. Svaki koji kaže drugačije - u najmanju ruku nije iskren.

DRUGAČIJI SMISAO ZA ZABAVU
Ženska zabava, ženski filmovi, veče za dame....sve je to vid zabave koju oni preziru. Neki čak kaži da bi radije trpeli ceo dan glad i žeđ, nego da pogledaju, na primer „Dnevnik Bridžit Džouns“ u mraku bioskopske dvorane.

MANJAK VREMENA
Dan ima 24 sata: osam sati je rezervisano za san, 10 otpada na posao, sat i po na rekreaciju, dva sata na prevoz.....u svakom slučaju ima premalo vremena za sve zato budite praktični i svoja očekivanja svedite na realna.

GREJANJE NOGU
Žene imaju lošiju cirkulaciju, a samim tim su im i noge, ruke i ostali delovi tela hladi. Ne koristite muškarce kao grejače. Brinite se same o sebi, oni ne vole žene koje su uvek žrtve.

OZBILJAN RAZGOVOR
Kada žena saopšti muškarcu da treba da sedne, jer želi da porazgovaraju, to znači da je ljuta. Retko kada je u pitanju neka tema koja bi i njega zainteresovala i zbog toga oni zaista ne vole da pričaju.


ZABAVLJANJE ZAMARA
Muškarci ne vole veze, zabavljanje, izlaske... jer to znači dosta izvrdavanja, laganja, kalkulisanja sa viđanjima sa prijateljima, odlazak na fudbal. Zato oni uglavnom jedva čekaju da se ožene. Neki čak tvrde da je to prvi dan života od kada ne moraju da mole za seks.

ZNOJENJE
Vežbanje se računa, ali samo ako se dobro preznojite. Muškarci ne veruju da je joga nešto gde se previše trošite, pogotovo ako svaki put na trenig idete sa šminkom. Više cene sportske aktivnosti kao što su trčanje, vožnja biciklom, aerobik. (Izvor:zena.blic.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар