Frka koja je izbila tokom jednog od suđenja gde je okrivljeni bio Baki Đogani umalo se nije završila tučom! Naime, iznervirani Baki nasrnuo je na Baneta Jankovića i hteo je da ga bije, a sve zbog priče koja danima kruži po imanju, kako je Đogani navodno vodio ljubav sa Katarinom Živković.

Zahvaljujući Nataliji iz „Trik ef iksa“, koja je brzinom munje skočila preko stola i našla se između zavađenih farmera, sprečena je tuča!
- Alo, bre, Baki, šta ti je! Smiri se, bre, nemoj to da radiš! - vikala je Natalija.
Iznervirani Baki, koji je, inače, kratkog fitilja, osuo je paljbu po Katarini pravdajući se kako nije spomenuo njeno ime, odnosno, povezao je sa osobom sa kojom je imao seks na farmi: - Reci, bre, sa kim sam ja spavao?! Sad ćeš da vidiš!
Na te njegove reči, manekenka Jelena Stožinić skočila je ko oparena tvrdeći da se on pravi blesav i da je jasno i glasno rekao da je imao seks sa nekim na farmi. Uzavrela atmosfera i napetost prekinuta je kada je konačno Kaća priznala da nije čula Bakija kako nju imenuje za aktera ove seks afere.
Međutim, kako je vreme odmicalo i suđenje se privodilo kraju, gotovo svi farmeri su došli do jedinstvenog zaključka, Baki je imao seks sa jednom ženskom osobom sa farme, ali se to nije dogodilo na imanju. Čak je i Natalija javno iznela svoj stav o tome:
- Ja znam ko je ta osoba, ali neću da kažem - rekla je denserka i dodala:
- Baki je imao seks sa jednom osobom sa farme, ali će to reći kad se završi ovaj rijaliti šou.
Za sve to vreme, Vendi (koja je pre više od decenije imala seks sa Bakijem) se pravila luda i čak insistirala da se obelodani ime osobe koja je bila sa denserom:
- Nek kaže o kome se radi, u čemu je problem? Ako kaže da nije Kaća, ko je onda? - naivno se pitala Vukelićeva.
Inače, Vendi je svojevremeno negirala da je bila u šemi sa Đoganijem, iako je on otvoreno pričao pred kamerama da su svojevremeno uživali u divljem seksu.

Od najboljih ortaka do smrtnih neprijatelja!
Sukob između Baneta i Bakija počeo je od momenta kada se Katarina Živković vratila u baražu na farmu i prilikom prve igre „Istina ili izazov“ pitala densera zbog čega je pričao da je imao s njom seks na farmi! S obzirom na to da on nije želeo da odgovori, pevačica ga je javno napala i govorila da zbog toga treba da se izvini njoj i njenoj porodici.
Denser se javno izvinio, ali ga je Jelena Stožinić dočekala na nož insistirajući da denser kaže ko je ta osoba, što je on odbio uz obrazloženje da će reći kada bude izašao iz „Farme“.

Natalija: Kaća je fufica!
U toku žestoke svađe, Natalija je odgovarala Bakija od fizičkog napada i usput stigla da uvredi i Katarinu, nazvavši je fuficom:
- Baki! Nećeš valjda dozvoliti da te jedna mala fufica otera odavde - rekla je Natalija. (Izvor:Alo.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар