Najpoznatija bugarska muzička zvezda Azis smatra da je Boki 13 obična karikatura! Naime, gostujući pre nekoliko dana u srpskoj prestonici šoumenu iz komšiluka je predstvaljen rad Jovanovskog, koji, kako sam kaže,nije mu baš jasan.

- Rekli su mi za tog Bojana, kratko mi objasnili ko je i šta je. Ne znam šta da kažem. Smešno mi je to što radi. OK, želi da se bavi estradom, a šta je sa njegovim glasom kad peva, nastupom... Tužno mi to izgleda. Nejasno, smešno. Ne vidim svrhu toga. Kažu da ponekad zna da bude smešan, zanimljiv. Pa ako je tako, onda ti nisi pevač, muzički umetnik već cirkuzant. Grešim li? Drago mi je ako je u meni video inspiraciju za bavljenje svojim poslom, ali nije to to - započinje priču za naš list Azis, kojem smetaju poređenja između njega i Bokija 13:
- Ma u čemu smo nas dvojica slični?! Pogledajte njegovu, a pogledajte moju sliku. Telo, facu... Ja sam visok 188 centimetara, imam 87 kilograma, a on? Svoj posao sam shvatio na ozbiljan način, tako mu i prilazim i posvećujem mu se maksimalno. Kod mene, za razliku od njega, ima nešto više od plave, blajhane kose. Imam talenta, glas, što za drugu stranu nisam baš siguran - priča bugarska zvezda kojoj nije najasnija naša estradna scena:
- Čuo sam da vaše najveće zvezde ne pričaju međusobno. Da se prepucavaju po medijima, čak padne i pljuvanje i vređanje. Ne znam zašto je tako. U Bugarskoj je to drugačije. Najnormalnije se družim sa našim pevačima. Kad se nađemo na istim dešavanjima, stanemo, popričamo, sedimo zajedno. Sve je normalno. Naravno da imam konkurenciju u svojoj zemlji. To je meni OK, normalno. Svako se bori za svoje mesto na estradnom nebu, ali isključivo pesmom, spotovima... Kod vas je to nekako drugačije. Sviđa mi se kako se Jelena Karleuša oblači, ima dobar stil.

Bivši muž mi dobio dete sa pevačicom
Azis, koji se javno deklarisao kao homoseksualac, bio je u braku sa izabranikom Nikijem Kitaetsom. To venčanje je izazvalo veliku pažnju u Bugarskoj i okruženju, ali su se posle nekoliko godina razveli. Njegov bivši muž je sada u braku sa ženom!
- Niki i ja smo bili u braku sve dok je to funkcionisalo. Kad su nastali neki problemi, odlučili smo da se raziđemo i da svako krene na svoju stranu. Sad je u braku sa jednom našom pevačicom, ima i dete sa njom. I ja sam u srećnoj emotivnoj vezi. Kod nas je sve to normalno. Nanormalnije se dva momka šetaju Sofijom. Nema nikakvih problema. Svako živi svoj život kako želi i sve dok nekog ne ugrožava nema nikakvih problema. Nadam se da će takav period uskoro doći i kod vas. Iskreno, tužno mi je bilo kada sam čuo kako je prošla prethodna kao i ovogodišnja „Parada ponosa“. Ne znam zašto ima toliko mržnje u ljudima - rekao je Azis za naš list.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар