Iako je na psiho-testu obaveznom pred ulazak u „Farmu“ pokazao da je veoma destruktivan po zajednicu i da će zbog toga veoma teško podneti život u komuni, pevač Milan Stanković, nekada velika zvezda produkcijske kuće „Grand“, sigurno će se u sledećih nekoliko nedelja pridružiti ostalim učesnicima ovog rijalitija na TV „Pinku“.

Najinteresantnije u celoj priči u vezi s mladim pevačem nezgodnog karaktera je to što za njegov ulazak na seosko imanje u Lisovićima najviše lobira Saša Popović, prvi čovek „Grand produkcije“, a prema pisanju medija, njegov „smrtni neprijatelj“! Stanković je na imanje trebalo da uđe zajedno sa Vendi, pa sa Čedom Čvorkom, međutim, to je odloženo na neko vreme.

- Možda će nekome njegovo lobiranje izgledati čudno, ali razlog je veoma jednostavan. Naime, Popović želi da Stanković na farmi ostane što duže i pokaže svoje pravo lice. Želi da ga raskrinka i da narod vidi kakav je on zaista u stvarnom svetlu... Iako se po kuloarima uveliko priča o ovome, čini se da za to još nije čuo mladi pevač, koji je sam došao na ideju da uđe u ovaj rijaliti i tako pokuša da povrati poverenje publike i svoju posrnulu popularnost - kaže izvor blizak produkciji.
S druge strane, Stanković se nada da će zahvaljujući direktnim uključenjima pokazati javnosti da nije razmažen, iako nije navikao da radi, pogotovo teške seoske poslove. Biće interesantno i kako će se ponašati sa tri bivše „Grandove“ zvezdice: Katarinom, Sanjom i Cobetom, koji su se zajedno sa Milanom takmičili u istoj sezoni. Sva sreća, pa je iz „Farme“ izašao Čeda Čvorak, koji je u jednoj emisiji doveo u pitanje njegovo seksualno opredeljenje.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар