Preterano opušteno ponašanje koje je Natalija, članica grupe „Trik ef iks“, pokazala na imanju u Lisoviću nateralo je njenog supruga Sanija da još jednom pokuša da joj poruči da prikoči malo sa ponašanjem! To je, ovoga puta, uradio preko bivših farmera koji su gostovali na farmi za vreme održavanja svadbe!

Naime, u toku svadbenog veselja, imanje su posetili Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović, Maja Nikolić i Toma Panters, a Sani je prethodno stupio u kontakt sa njima (pretpostavlja se sa Nikolićevom) i zamolio je da prenese njegovoj supruzi da „povuče ručnu“. Nataliju je ta informacija dosta iznervirala, pa se požalila farmerima.

- Ma, šta on meni ima da kaže da „povučem ručnu“?! Kad dođem kući, obesiću ga za luster. Videli bi njega da je ovde... Ma, bre, ima da se je*em u senu ako hoću - siktala je Natalija, na šta joj je Baki rekao da ne govori tako.
- Neka mi ubace nekog tipa da mi se sviđa, crnog sa pločicama, pa će da vidi! Kao što Sani kaže, „ljubavi, jednom se živi“, e pa da vidimo! - iznervirano je objašnjavala Nata.
Inače, ovo nije prvi put da Sani pokušava na sve moguće načine da urazumi svoju suprugu, te da joj da do znanja da mu se njeno ponašanje, posebno odnos sa Banetom, baš i ne sviđa. Tako je pre izvesnog vremena kontaktirao sa našom redakcijom kako bi apelovao na Natalijine fanove da ne glasaju za nju, kako bi ispala iz takmičenja. Taja je kao primer naveo da im je sin Dejan veoma bolestan. Posle toga, usledio je period kada je najavio da će sa detetom napustiti Beograd na neko vreme zbog velikog pritiska. Kao što nije bio slučaj u prvom, tako ni u drugom Sani nije uspeo da se odluči šta zapravo želi, pa je obe priče koje je sam plasirao medijima odlučno demantovao u jutarnjem programu Televizije „Pink“. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар