baki-djogani-b3

Iako je pretio da će da izađe i da ga niko i ništa u tome neće sprečiti, denser Baki Đogani, poznatiji kao B3, ipak je ostao na farmi.

Rasprava između njega i manekenke Jelene Stožinić, koja je kulminirala u žestoku svađu, na trenutke je izgledala da će se završiti fizičkim obračunom, do koga, srećom, nije došlo. A sve je počelo zbog Baneta Jankovića, koga je Jelena obavestila da ga Baki ogovara, ujedno ga optuživši da je dvoličan.

- Ljubomoran si, ljubavi. Pričaš gomilu gluposti, a ništa pametno, hvataš na frku, na psovke, ponašaš se ko debil. Ko si ti, propali pevaču, došao si ovde da povratiš slavu? - ironično ga je podbadala manekenka dok je Baki gledao suznih očiju, a TV gledaoci napeto očekivali dalji razvoj situacije. Da bi prekinuo raspravu, denser je počeo da se oblači i skuplja svoje stvari u nameri da izađe s imanja, a onda u jednom trenutku i rekao:
- Nisam ja ko Gagi ovde došao da se skidam...
Tim povodom pozvali smo Gagija Đoganija da nam prokomentariše Bakijeve reči:
- Gledao sam svađu, ali nisam čuo da je to rekao. Ne verujem da je to izgovorio. Od čega skinuo? Od droge? Pa poznato je da pre ulaska na farmu moraju da se prođu određeni psiho-testovi, kao i oni na droge, ne bi me pustili da im se učinilo nešto sumnjivo, mada je meni psihijatar rekao da sam bio najteži slučaj na farmi, zbog razvoda i svega što mi se izdešavalo... Pa, evo, i Vendi deluje kao da se drogira heroinom, ali nije, ona je takva prirodno. - kaže za „Alo!“ Gagi Đogani.

„Staviobih ti ga da si muško?!“
U toku svađe, Baki se u jednom trenutku obratio Jeleni rečima:
- Budi srećna što si žensko. Da si muško znaš kako bih ti ga stavio - odbrusio je denser manekenki, ali mu ni ona nije ostala dužna:
- Mami svojoj ga stavi - uzvratila je Jelena Bakiju.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар