masimo-savic-sava-centar

Hrvatski pop pevač Masimo Savić održaće 21. decembra u Centru “Sava” svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu.

Pre beogradskog koncerta trebalo bi da se pojavi spot za njegov prvi duet sa čuvenim kantautorom Arsenom Dedićem.

“Dugo se očekivao taj duet maestra Arsena i njegovog šegrta. Dugo sarađujemo Arsen i ja, respektujemo se, i ljudi su stalno pitali kada će duet. Eto, snimili smo ga”, rekao je Savić agenciji Beta.

Dedić je autorski sarađivao na prethodnom Savićevom albumu u naslovnoj “Sunce se ponovo rađa” (2008), a sada su zajedno otpevali pesmu “Za jednom kapi čistog života”, za koju je muziku napisao Antun Tomislav Šaban na stihove pesnika Gustava Krkleca (1899-1977).

Savić je ovog leta objavio čak dva različita spota za pesmu “Ljubav kao miris” kojom najavljuje novi album, čiji je izlazak predviđen za kraj zime iduće godine pod radnim nazivom “Dodirni me slučajno”.

“‘Ljubav kao miris’ je malo teža i kompleksna kompozicija, ali album će biti ‘lakši’ od toga. Definitivno će se kretati na albumu od pitkijih pesama do jedne takve kao sto je ‘Ljubav kao miris’. Jako sam zadovoljan izborom pesama, čak ću neke ostaviti za sledeći album”, rekao je Savić.

Nekad vođa zagrebačkog postnovotalasnog sastava Dorijan Grej koji se pročuo hitom “Sjaj u tami”, Savić se od kraja osamdesetih otisnuo u samostalnu pevačku karijeru obeleženu pesmama “Stranac u noći” i “Samo jedan dan”, a posle uspešnih obrada jugoslovenskih pop klasika na albumima “Vještina” i “Vještina 2″ od pre nekoliko godina, ponovio je u regionu uspeh sa autorskim albumom “Sunce se ponovo rađa”.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар