Nakon dva uzastopna koncerta u Beogradskoj areni, Parni valjak će održati još jedan koncert u Srbiji, i to u Novom Sadu 17. decembra, u dvorani Spen".

Parni valjak će nastupati u Novom Sadu zato što je ovaj grad poslednjih meseci pokazao izrazito interesovanje za hrvatski bend - putem različitih društvenih mreža i foruma.

"Ne možemo zaustaviti Parni valjak jer su to ljudi koji nas nose, koji pevaju sa nama, koji nam nisu dali da se zaustavimo svih ovih godina. Posle onakvih emocija u Beogradu mi još nismo došli sebi, a već nas zove nova scena, nova publika, Novi Sad", saglasni su Aki i Hus koji se trenutno odmaraju u Zagrebu.

Informacije o prodaji i cenama ulaznica uskoro će biti objavljene, ali ono što je sigurno jeste to da će koncert u Spensu trajati tri sata, a početak je zakazan za 20 časova.



Produkcija će na predstojećem koncertu biti ista kao u Beogradu, a moguće su samo manje razlike u izboru pesama. Ipak, hitovi kao što "Zastave", "Sve još miriše na nju", "Uhvati ritam", "Gledam je dok spava"... nikako neće izostati.

Novosadska publika može da očekuje poseban akustični segment koji u celini čine pesme "Javi se", „Vreme ljubavi" i "Kada me dotakne", koje su uvek idealan uvod u večnu "Stranicu dnevnika".

Parni valjak svoje koncerte završava sa tri veoma jake poruke pesmama "Godine prolaze","Hvala ti" i "Ugasi me".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар