jelena-karleusa
Jelena Karleuša nakon napada na nju i njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, rekla je u “Nacionalnom Dnevniku” na televiziji Pink da se ne mešaju navijači i huligani, i apelovala na sve građane da se ne plaše ovakih ljudi.

Pevačicu je na samom početku razgovora voditelj Slavko Beleslin upitao kako se oseća nakon sinoćnjeg napada. "Fizički sam dobro, i moj suprug i ja, ali kao čovek i građanin ove zemlje uplašena sam za svoju sigurnost i naravno za sigurnost moje dece. Moram da kažem da se zahvaljujem policiji što smo noćas ipak koliko-toliko mirno spavali. Čula sam da su napadači uhapšeni i to vrlo odlučnom akcijom, i sprečili su ih time da se osećaju moćno i da im ovako nešto nekažnjeno prođe, a to je ipak u ovom momentu najbitnije", odgovorila je JK.
Na pitanje, a na konstataciju voditelja da su ih napadači napali dok su bili u kolima i da ispriča šta se zaista dogodilo, pevačica je rekla: "Moram samo da ispravim, mi nismo bili u kolima, mi smo bili na ulaznim vratima naše kuće. Mi smo napadnuti na kapiji naše kuće, a Duško se isprečio ispred mene i napadača i pokušao da ih smiri. No, njihova namera je bila upravo da uvrede, da ponize, da napadnu, da izvređaju i na kraju da naprave i materijalnu štetu na kolima s obzirom da je Duško ušao u dvorište i zaključao kapiju tako da više nisu mogli da dopru do nas. Naravno u medijima se njihovo ime provlači, svi znamo ko su oni ali su okarakterisani kao navijači, a ja bih vas zamolila da ne povezujete ova dva, ne znam kako da ih nazovem, dripca, sa velikim klubom kao što je Crvena Zvezda, jer navijati za svoj klub i voleti sport je divno i časno, a oni su samo pokušali da uprljaju i omalovaže nešto što se zove sport. Ne bih mešala navijače i ove bednike koji su nasrnuli na nedužne ljude i na majku dvoje dece", rekla je JK.
Na pitanje o mogućem motivu napada i da li smatra da je to zbog nekih njenih javnih komentara o navijačima, pevačica je odgovorila: "Strašno mi je čak i da pomislim da ovako nešto može da se desi zbog pisane reči, ali verujte mi da ovakvi ljudi to i hoće, da se običan narod, dobar i pošten, naš narod, uplaši. To je bila njihova namera, a šta god je bio motiv, ne moramo biti preterano pametni da shvatimo da je motiv da zaplaše i da pokažu koliko su jaki. Iako su imali neka verska obeležja, ti za Boga ne znaju i ja bih samo volela da kao građanin ove zemlje apelujem na svakog građanina da se ne plaši, da se ne oseća povređeno i da se ne povlači pred ovakvom manjinom. Mnogo nas je i treba svi zajedno da se borimo protiv ovakvih stvari", završila je svoje izlaganje JK.

Pročitajte i druge članke o Jeleni Karleuši, ali i veoma poznatoj kolumni u Kuriru.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар