Vesna Vukelić Vendi i Zorana Pavić započele su pravi rat na Pinkovom seoskom imanju! Kontroverzna starleta iskoristila je poziciju gazde na „Farmi" da bi izvređala pevačicu, koju je izabrala za sluškinju

- Za slugu biram medveđu glavu, jer je ona muškarac sa ženskim mozgom. Pored toga što je loš čovek, ona je jaje, ruglo, poltron, smrda i persona non grata. Sa druge strane, želim da sasečem medveđu glavu i da iskoristim, zato što ima 138 kg i može celu pijacu da prenese na leđima. Diči se da ima mu*a, a ja bih volela da ih vidim - osula je Vendi paljbu po pevačici i obrazložila zbog čega je odlučila da drugi sluga bude Peja:
- Muški sluga mora da parira ovoj nakazi, odnosno mora da bude njena dijametralna suprotnost - lep, pametan, vrcav, da može da ide uz moj fizikus i da nas ne bruka na pijaci.

Zorana je gazdarici odgovorila u svom stilu.

- Gazdarica se očigledno „primila" na predsedničku funkciju. Zbog kolektiva ću služiti ovoj dami sa pedigreom. Pri tom, ceo svoj honorar pokloniću zoološkom vrtu i kamili Vendi - rekla je sluškinja kroz osmeh.

Vendi je zatim okrenula novi list i prozvala Zoranu što je pre sedam godina bila na izbornoj listi Nove demokratije.

- Crna ovca nosila je amblem i lizala dupe političaru Dušanu Mihajloviću, koji zbog nje nije prošao cenzus - poručila je Vendi.

Pre toga, tokom dana i sastanka povodom pisma Zadruge, Vendi je nazvala Zoranu "idiotom"! Pogledajte reakcije!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар