Vuk Bojović, direktor Beogradskog zoo-vrta, kaže za „Alo!“ da je upoznat sa izjavom pop pevačice Zorane da će svoj ovonedeljni honorar iz „Farme“ pokloniti ustanovi kojom on rukovodi, ali da je farmerka napravila grešku jer Vendi nije kamila, već krava!

Povod za ovu izjavu bila je situacija kada je nova gazdarica na farmi, pevačica i starleta Vendi, za sluškinju izabrala Zoranu Pavić i u utorak uveče je ponovo prozivala i vređala.
- Pokušaću medveđoj glavi da objasnim zašto je ona prvi sluga. Kada vidim da je neko smrda ili smrad ili jaje ili jajara ili poltron, onda takvim osobama skidam glavu. S druge strane, smatram da je vrlo dobra za pijacu jer ne mogu da uzmem Jovanu od 50 kilograma da vuče one cegere, a neko sa 138 kilograma je fenomenalan za pijacu, ja mislim da će ona i umesto mene i umesto muškog sluge sve da povuče. Mogu da poručim Barajevu i Lisoviću da stiže tajfun zvani „Debeli“ - rekla je tada Vendi.

Zorana je na to reagovala duhovitim komentarom: „Gazdarica naša se primila na novu ulogu, koja je važna i značajna i obavljaće je još nekoliko dana, prosto sam mislila da su novi predsednički izbori u Srbiji. Sa zadovoljstvom ću biti sluga ovakvoj dami s pedigreom. Ovonedeljni honorar želim da podarim Vuku Bojoviću za zoološki vrt i kamilu Vendi.“ Redakcija našeg lista posetila je zoološki vrt, gde smo razgovarali s direktorom te institucije Vukom Bojovićem, koji je prokomentarisao da je čuo za Zoraninu izjavu i poručio pevačici:

- Neka svoj honorar sačuva, pošto je reč o krvavo zarađenom novcu, a donaciju za zoološki vrt može posle da odvoji od zarade s nekog nastupa - rekao je Bojović.
- Inače, Vendi nije kamila, nego krava! - dodao je on.
Inače, kravica Vendi je u blagoslovenom stanju i da će uskoro postati mama. Ova prelepa životinja je skroz umiljata i mazna i osim što je crnka, nema mnogo sličnosti s imenjakinjom iz rijaliti programa.

„Nabijte Vesni papriku u dupe!”
Ovonedeljna gazdarica na farmi Vesna Vukelić Vendi, posle izbora Zorane Pavić i Zorana Pejića Peje za sluge, juče je na pijaci doživela fijasko, pa su prisutni građani čak dovikivali Peji da joj papriku nabije u dupe. Naime, Vukelićevu su najteže psovke zadesile kada su pazarili kod srpskih seljaka papriku, krompir, kobasice i druge proizvode i tada su je svi prisutni počastili sočnim psovkama.
- Ona je đubre! Zorana je najbolja! Nabijte joj tu kobasicu u dupe! I tu papriku joj nabijte! Pejo, Pejo, nabij joj ti tu zelenu papriku! - vikali su razjareni meštani, dok je Vendi, u pokušaju da ignoriše sve, gutala knedle. Vesela Zorana izvojevala je i cigarete za farmere tako što je povela kolo, pa su joj se pridružili i Peja i ostali prodavci na pijaci, te je dobila još veće pohvale.
- Bravo, Zorana, ti ćeš iz Lisovića otići helikopterom, a Vendi donesite šipku, ona ne igra bez šipke - dobacivali su pojedinci iz mase.
Već na samom dolasku farmera na pijacu, jedna starija gospođa pružila ja Zorani podršku rekavši joj da ide u crkvu da se pomoli za nju, kao i da ne brine za Vendi jer je ona đubre.
- Idem ja sad, Zoko, u crkvu da se molim za tebe i ne brini za Vendi, ona je đubre i njoj će se sve vratiti! - vikala je starica.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар