Nakon što se smuvala s manekenom Branislavom Jankovićem, mlada zvezda „Granda“ Katarina Živković poljubila se sa još jednim farmerom, Bakijem Đoganijem!

Kada je skapirala da se malo zaigrala, odlučila je da svu krivicu svali na „zaljubljene udvarače“. Naime, Kaća je sinoć izvela sada već bivše momke i objasnila im kako stoje stvari.

- Vi ste moji drugovi. Ako se ja vama sviđam, rešite to sami - rekla je mlada zavodnica.
Pošto nije mogla da izdrži da tajnu čuva samo za sebe, sela je sa svojom koleginicom Sanjom Stojanović i objasnila joj kako ona vidi stvari.

- Baki se opasno primio na mene i pričao je sa Banetom jer je hteo da mu kaže za nas i on mu je rekao da radi šta hoće. Ne znam kako je Baki skapirao da sam ja njemu dala zeleno svetlo. Prekipelo mi je - jadala se Živkovićeva, ali nije dobijala podršku drugarice.

- Iz mog ugla je izgledalo kao da si mu dala zeleno svetlo. Ne mogu sada to da ti objasnim zbog situacije u kojoj smo. Dala si im povoda - dodala je Sanja, dok se pevačica pravila kao da ništa ne razume i kao da ni sa jednim nije imala ništa. Sva sreća pa su kamere zabeležile svaki njen korak...

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар