Poznati britanski violinista Najdžel Kenedi (53) priznao je da je pušio kanabis na zabavi u hotelu posle jednog koncerta u Nemačkoj koju je prekinula policija!

Kontroverzni muzičar, poznat po neformalnom sviranju i obraćanju publici, izjavio je: „Ne mogu da sviram bez marihuane“, preneo je nemački „Bild“.
Tužilaštvo u Nemačkoj navodno planira da podigne optužnicu protiv Najdžela i još jedne osobe posle akcije policije u jednom hotelu sa pet zvezdica u Bavarskoj. Policija je prekinula zabavu posle žalbi gostiju u hotelu, kojima je smetala velika buka.
„Popušio sam nekoliko džointa. Ne mogu da sviram bez marihuane. Potrebna mi je marihuana da bih se opustio“, priznao je Najdžel za „Bild“.
Zabavi koja je prekinuta u 3.15 prisustvovalo je ukupno 20 osoba. Smeštaj u luksuznom hotelu košta oko 550 evra za noć.

Violinista koji je osamdesetih godina klasičnu muziku približio širokim narodnim masama demantovao je navode pojedinih medija da je policija na žurki zaplenila i izvesnu količinu heroina:
„Ne znam ništa o tome. Policija je zaplenila dva pajpa i u izveštaju se ne pominje nikakav heroin. Istina je da su kokain i hašiš popularni među izvođačima ozbiljne muzike kao i među drugim profesijama“, rekao je on.
Tužilac Johan Krojcpojtner najavio je da će o podizanju optužnice odlučiti tek posle toksikološke analize zaplenjenog materijala.

Živi u Poljskoj
Najdžel, koji je održao i nekoliko odličnih koncerata u Srbiji, preselio se u Krakov (Poljska) nakon što se oženio Agnješkom, studentkinjom prava. Najdžel ima i 11-godišnjeg sina Sarka Amadeusa iz ranije veze. Poznat je i kao vatreni navijač Aston Vile iz Birmingema. U Krakovu je oformio džez bend. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар