Izreka da je dan pametniji od noći pokazala se kao ispravna i na primeru pevačice Tine Ivanović, koja je nakon prespavane noći shvatila šta je radila sa Jelenom Stožinić i odmah briznula u plač!

Naime, kada je oko podneva ispijala svoju prvu kafu, Ivanovićeva je ukapirala da se na imanju u Lisovićima otkrila njena lezbo akcija sa Jelenom i počela da se pravda:

- Zar vi svoju drugaricu nikada ne mazite po grudima? - upitala je pevačica pravdajući se kako je to njoj sasvim normalna stvar. Ostali farmeri su bili zatečeni Tininom izjavom, koja je pre ovog skandala na imanju u Lisoviću slovila za izuzetno čestitu i mirnu osobu. S obzirom na to da su joj se sve kockice složile u glavi, Tina je osetila veliku grižu savesti i ceo dan je preplakala. Sa druge strane, njena partnerka Jelena nije pridavala posebnu pažnju proteklom događaju, naprotiv, bila je izuzetno vesela i zezala se tokom čitavog dana. Uz sve to, Tina je pre neki dan i zvanično potvrdila sumnju da je u blagoslovenom stanju. Požalila se farmerima da joj menstruacija kasni dvadesetak dana i da se nada da je ostala u drugom stanju. Da li zbog zbog divljanja hormona ili velike količine alkohola, tek dve farmerke su uživale u lezbo akciji na veliko zadovoljstvo milionskog auditorijuma... (Foto+Izvor: Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар